torsdag 21 mars 2013

TEMA-PÅSKPYSSEL


Orken och lusten att pyssla finns inte riktigt eftersom jag är lite hängig. Fjädrarna är i alla fall inhandlade och den gamla påskduken ska få ligga på köksön och så klämmer jag dit lite ljusmanschetter oxå...ja jag vet att det är ute och gammalmodigt och kanske tom. fult enligt vissa, men är det påsk så är det.

Jag håller på traditionerna och kommer att fylla de gamla pappäggen med godis, ställa fram alla gipstuppar som barnen gjort och alla andra hönor och tuppar som jag köpt på mig med åren. Alla dom ligger i en låda ute i garaget, bredvid jullådan och dit har jag inte orkat släpa mig ännu. Jag har ju hela helgen på mig...
 Här är en bild från förra påsken.
Om solen fortsätter att skina så kanske jag orkar hämta in lite björkris idag. Mer påskpynt/pyssel på fabriken9 kommentarer:

 1. Jag har ett ris här. Som borde pyntas för en bild till fabriken... Men jag känner ingen inspiration till det när snön yr utanför...

  SvaraRadera
 2. Håller med Creando, lite av lusten avtar med all snö. Men här fanns det lust. Vadd gammalmodig? Med ljusmanchetter? Va? Jag har flera stycken. tycker att det är hur poppigt som helst ;)

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 4. Hej Pia!
  Är du hängig - inte bra.
  Här är så mycket snö kvar, så jag vet inte om jag kommer åt något påskris i år. Känns inte kul att pynta, när det är så kallt ute.
  Jag har väldigt lite påsksaker, men en höna och en tupp ska jag nog ställa fram.
  Kram till dig!

  SvaraRadera
 5. Och jag känner mig som en dålig mamma för jag tar fram så lite jag kan, och så "färglöst" som möjlit, gillar inte allt det grälla vilket då barnen tycker är lite tråkigt...men i sina rum får dom förstås pynta på hur dom vill, gäller även julsaker...Men man skall göra som man vill!
  Krya på dig!!

  SvaraRadera
 6. Inte bara helgen, Pia... du har nästa vecka också på dig! ;) ;) :)
  En hel vecka kvar till skärtorsdag! Är man sjuk, så är man ;) :)
  Krya på dig från alla baciller!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 7. Jag har inte pyntat alls, har inte ens lust att göra det när det bara är vinter och kallt. Men kanske går det att bjuda in våren med lite pynt så något måste jag ju ta fram.
  Krya på dig!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 8. Krya på dig! pyssla hinner du sen. Kram Nilla

  SvaraRadera
 9. Åh vilken påsk-boost att kika in här hos dig Pia!! Härlig planering att ta fram alla hönor och tuppar, är det påsk så är det :) Men skynda långsamt, det får ta den tid det tar, hälsan och lusten går först :)

  Stööööörsta kraaaamen aka

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!