onsdag 1 augusti 2012

Att ha det lite tråkigt!

 Vädret är växlande från sol till regn och det är lite höstigt i luften idag. Den 1:a Augusti. Jag har tråkigt, jättetråkigt vet inte riktigt vad jag ska ta mig för. Korsord kanske? Nej inget kul det heller.
Kom nyss hem från en lunch som jag blev bjuden på. Thaimat som jag älskar, jag tog wookat fläskkött med ris men det kunde jag inte äta för det var för starkt. Inte roligt det heller. Blandar mig ett glas flädersaft och tar kolsyrat vatten i stället för vanligt, lägger i en limeskiva och några iskuber. Lite roligt och himmelskt gott. 
I morgon, då blir det nog roligare, det skadar kanske inte att ha det lite tråkigt ibland. I morgon ska jag till Enköping och strosa runt i stadsparkerna och sedan äta middag hos sonen
som bor där.
Det ska verkligen bli roligt.
 Vad gör ni när ni har tråkigt?


7 kommentarer:

 1. vet du det var så länge sedan jag hade det tråkigt att jag nästan kan sakna det. Men har man det för länge blir man nästan deprimerad. Men när man ff har rel små barn som jag går tiden i ett, ja du minns säkert. men det låter toppenkul med besök hos sonen i morgon. Hyra film kan jag göra när jag känner att jag vill göra något roligt. kram Nilla

  SvaraRadera
 2. När jag har tråkigt sätter jag mig framför TV och tittar på något annat tråkigt. I bästa fall bläddrar jag i någon rolig tidning.
  Vink vink

  SvaraRadera
 3. Önskar nästan att jag skulle ha tråkigt en stund. Men har inte hunnit tänka dom tankarna ännu. Alltid något på gång. Men det är säkert jättenyttigt att ha lite tråkigt ibland.
  Kram
  AC

  SvaraRadera
 4. Jag gör som du, ngt gott att dricka och så någon tidning med fina bilder, sen är det lite roligare. Men, som man säger till barnen, inte farligt att ha lite tråkigt ibland.
  Tack snälla du för dina peppande och värmande ord hos mig! Du ska bara veta hur tankarna far.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Lite tråkigt då o då är nog bra, o jag tycker faktiskt det är lite skönt. Jag tycker tiden går så fort så när det är lite tråkigt går ju faktiskt tiden lite långsammare vilket kan vara skönt.

  SvaraRadera
 6. Man måste ha tråkigt ibland för att veta när man har kul ;-)
  Kram

  SvaraRadera
 7. Jag minns inte när jag sist hade tråkigt?! Har haft fullt upp med olika projekt och händelser länge, nu. Lite rastlös kan jag känna mig ibland, men då brukar jag bläddra i gamla tidningar eller så ;)
  Hoppas du har en rolig dag i Enköping idag!
  Kram /Maria

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!