måndag 13 augusti 2012

Åter på banan!

 Sådär jag..Första dagen efter semestern och kanske dax att lägga solglasögonen och semesterfasonerna på hyllan
Man är redan uppbokad som bara den. Tre samtal som lyckades bli bara två står på morgondagens agenda förutom ett litet extraknäck, ett inhopp för kära kollegan som är lite krasslig.
Jag är kanske lite konstig men..
Jag tycker det är så himla roligt att ha ett jobb där man trivs, där det skrattas och skapas kreativa tankar. Högt i tak vilket gör att ideérna sprutar och smilen i kollegornas face är så härliga att se. Känslan av att vara en i ett team är så häftig, en gammal idrottskänsla som jag bär med mig, en lagkänsla där varje spelare är betydelsefull och högst värdefull. Chefen kallade till lönesamtal.. jo man tackar. Man kan ju alltid hoppas! Det här kommer bli en bra termin, det känner jag på mig.


3 kommentarer:

 1. Underbart Pia!Håller med!!! Gillar mitt jobb mycket! Och kollegerna... gillar jag än mer ;) Skämt å sido... Kollegerna är minst halva grejen ;)
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 2. Håller med, saknade att inte vara med idag! Och gissar att det är mig du täcker för? Tack vännen!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Håller med om att lagkänslan på ett jobb är så viktig och att ha kul! Härligt att du fick en sån dag! Kram Nilla, ps kul med fatboy på altanen och vi verkar vara lika snygga du och jag snart om du redan ser ut som jag vill bli:) :)

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!