torsdag 29 mars 2012

Vårbuffé på en torsdag.


Jag har jobbat lite extra idag med en sak som är ganska så roligt men rätt jobbigt också. Vi har haft Vårbuffé för nästan 100 pensionärer, vi det är min mor, min faster och jag. Egentligen skulle jag inte varit med idag, men kära svägerskan blev sjuk så jag fick akut hoppa in. Som tur var så fick jag ledigt från mitt vanliga jobb på Förskolan. Det här är något som vi pysslat med i över 10 år nu väldigt uppskattat av de äldre.


Oj! vad mycket mat det blev och vad de åt allesammans. Som vanligt så glömde jag kameran och fotade med mobilen så det blev lite suddigt. Tufft att vara servitris, kallskänka och diskare samt fotograf på samma gång. Eftersom vi är typ. Catering så släpar vi med oss allt hemifrån och så ska man ju släpa hem allt sen efteråt ockå. Drömmen hade ju varit ett eget litet värdshus där hela familjen kunde arbeta fast, det blir ju vardag det med.


 På lördag är det ett  nytt gäng som ska få exakt likadan buffé. Sånär som på kaffet efteråt, förra gänget fick citronkaka till men på lördag blir det tårta. På med serveringsstassen igen!  In med all mat i bilen och så duka upp ett nytt härligt bord för bara ca.70 personer denna gång. Den 19:e Maj så är det ytterligare en sittning, fast den buffén ska bli lite enklare
 Tack och Lov!
 för då är vi bara mamma och jag.
Nu tror jag bestämt jag ska ta mig ett glas vin och ett
skööönt fotbad.
Skön Torsdag!

3 kommentarer:

 1. Åhhh, så mysigt. Men jag förstår att det ligger mycket arbete bakom.
  Vinet har du verkligen förtjänat. Ha de gott. Catarina

  SvaraRadera
 2. Oj, det ser vansinnigt gott och vackert ut, men så mycket arbete och så mycket att bära, jag beundrar er!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. oj vad trevligt ni fixat och så mycket jobb, så fint av er!!! kram!

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!