onsdag 8 februari 2017

Shorts till fest och vardag

Solen skiner här och det känns ju att vi är en bra bit in i Februari nu. Den värmer tom lite känner jag genom rutan i köket.  Snart kan vi glassa runt i shorts igen. Jag spanar lite på kul, har liksom inget annat för mig. 


Jag är nog den lite mer sportiga typen men visst skulle jag kunna tänka mig den  festligare stilen också. Ja på fritiden, inget jag skulle ha på jobbet i sandlådan direkt.

 Blev väldigt kär i jeansshortsen. Kan tänka mig att det är fint med en vit volangblus till och då vips så blev det mer festligt eller hur? 

 Om man vill veta var man kan hitta alla dessa ting så finns de Här & Där

Pia Gustafsson
Sponsrat inlägg 

8 kommentarer:

  1. Ja, nog har det blivit ljusare ch visst värmer solen, det är ryt stor skillnad på termometern när solen ligger på och inte.
    Shortsen var fina och volanger verkar vara riktigt tillbaka igen! Jag som precis "klivit ur volangträsket" haha... så är det med mig och mode, tar ett tag innan jag hänger på och så blir jag kvar för länge...fniss...
    Kram och ha en fin kväll!
    /Maria

    SvaraRadera
  2. Så mycket snyggt ! Ja, tänk snart kan vi gå i shorts igen, det går fort dit.
    Önskar dig en fin kväll.
    Kram Pia

    SvaraRadera
  3. Så mycket fin. Jag vill ha vår nuuuuu. Kram Anette

    SvaraRadera
  4. Så mycket fin. Jag vill ha vår nuuuuu. Kram Anette

    SvaraRadera
  5. Om några månader i alla fall kan vi ha shorts på oss. Tyckte om båda stilarna.
    Kram Mamma C

    SvaraRadera
  6. Hallå där lit sent så här....;) Jag började läsa i frukostinlägget tidigt i dag...å sen fastnade jag och M framför netflix....haha...man får titta på tv heeeeela dan när man är sjuk... Synd du inte bor närmre då hade ju du kunnat vara med här i vårt sjuka gäng....hihi...
    Jag äter inte mackor till frukost utan youfurt med banan och havrefras....tycker som du inte att smootihie är frukost...man vill som du säger tugga...;0)
    Å vilka fina kläder du satt i hop... nu blev jag riktigt sugen på sommar o sol..
    Kraaaaam Katarina

    SvaraRadera
  7. Oj vad sugen man blir på vår och sommarkläder nu! Mycket fint att frossa i nu på diverse klädsajter :-) Själv är jag mer en kjolmänniska eftersom jag är lite rund om låren och känner mig därmed "utsatt" i shorts, men jag är så glad över att färgen rosa verkar vara inne i vår och sommar!

    Ha en toppen dag!

    Kram, Anneli i Dalarna

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!