måndag 2 januari 2017

Smidig och avspänd.

Javisst tack för det. Ja ni förstår kanske inte vad jag yrar om, men jag har anmält mig till en yogakurs. 10 veckors övningar en gång minst i veckan. Ja jag skulle ju kunna yoga på lite här hemma också men det är svårt tycker jag när alla är hemma. 
Pia Gustafssons foto.
Jag har ju som jag nämnt haft KBT under hösten just för stresshantering men även för att lära mig att tycka om mig själv och förstå att jag är värdefull och älskad. Svårt men fullt möjligt även om jag inte trodde det ett tag. Jag tror att yoga kommer föra mig ytterligare ett steg i rätt riktning. Jag har visserligen provat yoga många gånger, Poweryoga men jag hoppas att den här yogan kommer vara av en annan sort. Vi får väl se. Här är kursledaren och jag tycker det känns seriöst och bra. 


Jasmine Kaur Rence bilden från hemsidan yogapiloten.com

 Har ni testat yoga? Sen kan man ju såklart om man vill köpa kläder anpassade för ändamålet. Ja fast det går säkert jättebra med bekväma mjuka kläder som jag redan har.
1. Sport-BH HÄR / 2. T-shirt HÄR / 3. Byxor HÄR / 4. Byxor HÄR / 5. Väska HÄR / 6. Yogamatta HÄR / 7. Sport-BH HÄR

Inlägget innehåller affiliatelänkar och är sponsrat

8 kommentarer:

 1. Såklart att du är värdefull! Och älskad är du också! Så bra att du fått "hjälp" med att inse det ;) :)
  Vi fick ett riktigt bra yoga-pass när vi var på Yasuragi. Kommer inte ihåg vad formen hette, men det var inte alls som poweryoga som jag gick rätt mycket på för 12-13 år sedan...
  Kram och god fortsättning!
  /Maria

  SvaraRadera
 2. Det finns ju så många sorters yoga, jag har bara provat en sort och det var svårt tyckte jag. Jag borde nog testa någon mer sort...
  God fortsättning och lycka till med yogan!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 3. Jag skulle vilja prova yoga. Men det blir aldrig av.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 4. Ja, i höstas gick jag på yoga en gång i veckan. Rätt skönt men lite jobbigt ändå, med tanke på min hälsporre... man skall ju stå på alla fyra och trycka ner fötterna i backen, och ibland på en fot... nåväl, nu har jag provat och säger som du, man skulle ju kunna göra det lite hemma också, men det tenderar ju att inte bli av tyvärr..

  Kram Gunilla
  ps, Du ÄR värdefull!

  SvaraRadera
 5. Detta blir ett bra år Pia! Bort med stress (lätt att säga, jag vet!!) in med mer glädje, vila och tro på sig själv 2017! Yoga har jag länge velat testa men inte tagit mig TID till (ja du ser!)...
  Och glöm inte att du är värdefull och viktig, alltid! Sen har du en skön och lättsam humor och syn på livet som inte många har, dina blogginlägg har alltid det där extra Pia!!
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 6. Hej Pia,

  Vad spännande med yoga. Jag skulle också vilja prova och det finns klasser på mitt gym, men jag har nog varit feg då jag fått för mig att man måste var vig och kunna stå på huvudet etc. :-) Jag ska nog ta sats och gå.

  KBT är toppen. Jag går på det och det är så bra att få hjälp att se saker tydligare och att styra upp tankarna.

  Ha en fin dag!

  Kram, Anneli

  SvaraRadera
 7. Lycka till med yogan! Jag gick i våras men i höstas hände något med mina prioriteringar och jag lyckades bara ta mig dit en gång av tio. Pengar i sjön alltså och nu i vår har jag inte brytt mig om att anmäla mig alls. Men det var bra och en toppenfin start på helgen, eftersom kursen var på fredag.

  Vårt gästrum har också gått varmt under ledigheterna men ert ser avgjort trevligare ut. Vårt ligger i källaren. Kanske skönt för gästerna att få dra sig tillbaka och vara helt i fred får jag tänka.

  God fortsättning på dig!

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!