torsdag 8 december 2016

Kittelfjäll och Stronger


 Jag har äntligen fått ordning på min hälsporre JIPPIE! Jag kan gå igen, ta långa sköna promenader. Ni anar inte hur mycket jag uppskattar det. Sen när jag kommer in igen efter utevistelsen så blir det lätt att jag hasar runt i understället resten av dagen. Mitt som jag haft i många år är svart med inslag av grått så nu kommer jag känna mig fin och väääldigt fjällnära på något vis. Japp i mitt nya som maken tyckte jag skulle ha. Undrar om han kanske tycker mitt gamla är fult och tråkigt?  Ok han får tycka vad han vill och jag är bara glad, för underställ kan man ha många.


Det finns mycket fint. Jag ska unna mig lite nya träningskläder också efter jul. Alltid lite roligare att träna när man har coola träningskläder. Det ska också bli så himla skönt, att komma igång med träningen igen. Så härligt när man känner sig lite starkare.STRONGER  De har massor av snygga plagg och accessoarer som gör träningen så mycket roligare.  Det är perfekt att önska sig i julklapp, eller ge bort till någon du tycker om. Spana in deras utbud HÄR Inlägget innehåller affiliatelänkar, är sponsrat

Pia Gustafsson 

3 kommentarer:

 1. Men vad skönt att bli av med hälsporren! Allt blir ju så mycket enklare när man kan gå på bägge fötterna ;-)
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. Ja, visst blir träningen lite roligare när man har fina kläder. Och understället är ju supersnyggt! Kram Annika

  SvaraRadera
 3. Härligt att hälsporren är väck! Ja unna dig långa uppfriskande promenader nu...snyggt underställ också. Ja här åker stora mysbyxan på så fort jag kliver innanför dörren men det där understället är allt bra mycket snyggare :)
  Ha en glad dag!
  Kram Titti

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!