tisdag 6 december 2016

Flingsalt och röda skridskor

Hej hej! Fick ett tips av Malin på var jag ska ha mitt flingsalt.
 
Jag hade vunnit ett doftljus hos henne en gång och nu när det brunnit slut så ja vad ska man ha den vackra lilla burken till då? Jo såklart, ha flingsalt i på bordet. Praktiskt med lock och så snyggt också.

  Ja nu när vi snackar estetiskt så bara tokgillar jag den här fönsterskyltningen som jag såg i en blomsteraffär i helgen. Just det, i Sigtuna. 

Minns  när jag susade runt i mina vita prinsess skridskor med taggar. Konståkerska det var ju det man ville bli när man var liten. I alla fall om vintrarna. Åhh vad vi åkte och gav varandra poäng. Vackra piruetter, små skutt och så haren var det väl man gjorde. Åka baklänges och vrida huvudet bakåt. Fniss! jag som är uppvuxen ute på landet åkte skridskor på små frusna kärr i skogen innan det spolades is och byn fick en hockeyrink. Nog om det. Fin skyltning var det i alla fall.

Pia Gustafsson  

3 kommentarer:

 1. Jag sparar också alla sådana burkar och har nötter, salt och dylikt i. Skridskor har jag inte åkt sedan barnen var små.
  Kram mamma c

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset om flingsalt i glaskupan! Jag har en likadan som jag nu har ett värmeljus i. Flingsalt var ju mycket roligare!
  Snygga röda skridskor, jag hade som alla andra också vita som barn. Kul att åka var det i alla fall och jag minns att när vi åkte i skolan så såg vi flickor alltid till att just den dagen ha kjol på oss. Då blev vi mer som små isprinsessor tyckte vi!
  Ha det gott!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 3. Jättebra tips om flingsaltet, det ska jag anamma när ljuset brunnit ut :-)
  Himla fina skridskor, dom skulle man nästan ha ;-) men det vore nog en syn för gudarna, jag har inte stått på ett par skridskor sedan jag stelopererade ryggen :o
  Men innan dess var jag farlig! Fart fick jag upp, men hade ingen broms (ha, ha, ha) Jag förstår mer än väl varför jag inte fick någon karriär på isen.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!