onsdag 2 november 2016

I nödfall.

Om man kan så är det ju jättebra att spara lite varje månad. Sätta in en mindre eller större summa pengar på ett konto. Eller i en bedårande söt spargris.


Det kan ju vara att man sparar till en resa som jag gjorde eller till en ny soffa eller vad tusan som helst. Det kan ju vara bra att ha också om det skulle hända saker som att bilen går sönder eller man måste köpa nytt kylskåp eller tvättmaskin eller något annat som man inte tycker man klarar sig utan.
Alla har inte den möjligheten att kunna spara menar jag. När man blir sjukskriven en längre tid eller blir arbetslös så kan det vara svårt. Vanligtvis har de flesta ett nätverk, en vän eller föräldrar som kan hjälpa men alla har inte det tyvärr. Det finns ju andra sätt att lösa det på. Jag skulle kanske inte använda den här lösningen till en resa eller ny soffa. 

Bildresultat för trasiga glasögon
bilden lånad från nätet
Men om det skulle krisa på riktigt och man bara var några dagar ifrån lön. Då är det bra att det finns seriösa låneinstitut som https://www.meddelandelan.se/ som vid första lånetillfället väljer att låna ut mindre summor pengar någon vecka eller två helt kostnadsfritt tills lönen har hunnit komma. Sedan är det såklart viktigt att se till att betala så fort pengarna kommer in på kontot igen. Självklart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!