tisdag 15 november 2016

Färgsättningar till jul.


Nu börjar det rycka i julpyntstarmen, eller hur? Och så ska det väl köpas en massa nytt? Nej jag tror inte det men visst är det roligt att se hur trendsättarna lockar och pockar. Och visst blir man sugen, det blir man. Här kommer två färgsättningar som Royal Design tipsar om på hemnet. Vilken gillar du mest?

Svart och grått med koppardetaljer


Rött och vitt med mässingsdetaljerDet finns två färgställningar till om man vill se och där står vart man kan köpa alla saker också. Ja ifall man blir lite sugen på att handla alltså. Fniss! Jag tycker ju att allt är fint på sitt sätt. Typiskt mig. Kan aldrig välja stil. Fast en grå soffa ser inte så tokigt ut faktiskt. Nu ska jag dra till jobbet. Första dagen på länge. Hoppas det går bättre än sist. Vi håller tummarna.

Pia Gustafsson

5 kommentarer:

 1. Hallå vännen!
  Grrr vi har fortfarande inget internet..de ska tydligen laga i morgon...så nu smyger jag in hit med en mugg kaffe på jobbet..;) Va skönt att du börjar må lite bättre och det låter ju som du fick ett alldeles underbart firande.
  Jag köper inte heller särskilt mycket nytt...en trägran har det blivit i år....annars kör jag nog med samma samma som förr...
  Å precis som du gillar jag alla stilar så jag är också lite spretig o har svårt att välja....;)
  Hoppas du hade en lysande arbetsdag!
  Kraaaaaaam Katarina

  SvaraRadera
 2. Jag pyntar med grönt från skogen. Det blir mycket stämning. Gissar att du fått ett erbjudande som många av oss andra.
  Allt gott
  /Anette

  SvaraRadera
 3. Jag pyntar med grönt från skogen. Det blir mycket stämning. Gissar att du fått ett erbjudande som många av oss andra.
  Allt gott
  /Anette

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 5. Jag gillar grått och natur. Älskar att ta in skogen, gran, kottar och kvistar. Kram Anette

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!