onsdag 5 oktober 2016

Hälsporre (plantar fasciit)


Nu har jag läst på om hälsporre. Bra skor är verkligen ett måste. Kolla in vilka snygga löparskor som det dessutom är rea på just nu. Klicka på bilden så får du se. Sedan ska man stretcha och massera ev. tejpa eller använda strumpa som avlastar det onda. Jag masserade in lite heat lotion i går. 


Gjorde några övningar som jag blivit rekommenderad att göra så snart så.. snart kan jag kanske gå som folk igen.


5 kommentarer:

 1. Aj, aj har hört att det där gör ont så ända in i hoppsan, ta hand om dig och bra skor är alltid rätt, speciellt om de är snygga också, blink, blink. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 2. Jaså har du också drabbats av detta onda... jag har haft ont sen i mars ungefär, det är inte roligt kan jag intyga.... jag går numer aldrig barfota, och har helt slutat med mina promenader, det gör helt enkelt för ont resten av dagen om jag tar mig runt på en runda... I somras var jag riktigt deppig kan jag säga... jag gör också stretchövningar men det har ännu inte blivit bättre... Krya på oss ;)

  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 3. Ont, ont... krya på dig!

  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 4. Åhh fy! Det där med hälsporre verkar inget vidare, en väninna hade det och ....... ont!
  Bra skor är alltid A och O, oavsett häsporre, onda knän eller andra krämpor eller okrämpor.
  Ha de gott och gå försiktigt. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 5. Hua, det gör galet ont..jag vet! Har haft det till och från under åren. Har köpt små inlägg under hälen som jag lägger i olika skor och som gör det mjukare. Hoppas det går över snart.
  Kram

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!