lördag 22 oktober 2016

Ett gott skratt....

För att få tiden att gå och för att skingra tankarna så tittar jag på film. Jag tänkte att jag ville se något roligt och svenskt.

Bildresultat för glada hälsningar från missångerträsk
 Den här filmen var kul, min humor. Jag skrattade så tårarna rann och kanske det är precis vad som behövs. Ett gott och äkta skrattanfall så där en tre fyra gånger per dag. Det är nog en bra medicin. Har ni inte sett den så gör det vetja. 
Om man hellre vill se lite action eller spänning så är den här filmen bra tycker jag. Gillar Nicolas Cage. 
 

Bildresultat för seeking justice
 Ja det var några filmtips det. Har ni någon film som ni varmt rekommenderar så tipsa mig gärna i kommentarsfältet. Ha en härlig lördag nu, det ska jag försöka ha i blåsten. Ska försöka ta mig utomhus idag. Måste andas lite höstluft.

Pia Gustafsson

3 kommentarer:

 1. Tack för tipsen, älskar när jag får tips om bra filmer.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Tack för tipsen jag är sugen att gå på bio nu. Senaste filmen jag såg var Jason Borne kanske inget att rekommendera i din sotuation:) annars är det bara serier för min del. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Sett den på bio, ja den var bra vill jag minnas! ;) Så skönt att se en film då och då, det blir tyvärr lite för sällan. Även här hemma, på teven alltså, har en hel del inspelade men man skall ju hinna med också.

  Må gott!
  Gunilla

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!