söndag 4 september 2016

Passande vas och lite annat på bordet..


Jag fick två presenter i går. Åhh tänk att man blir så glad av att få presenter. Nu hade presentgivaren No:1 tänkt till lite. Gulliga lillasyster min. Jag kunde inte låta bli, så sa hon. En passande vas!

Present No:2 kom från MIO bara för att jag ville ha deras nyhetsbrev. Fina ljuslyktor. Alla vet ju att man aldrig kan få nog av dessa små ljuskällor.

Den här söndagen har jag inte gjort många knop alls. Nu tänker kanske några att det behövs väl inte, det är ju söndag. Nej det är ju förvisso sant, man ska vila ibland. men när tusan ska man hinna göra allt då?  Jag får tänka positivt, tänka bara på det jag åstadkommit. Typ ätit massor av smågodis, hur knäppt som helst, druckit massor av kaffe och te eftersom jag håller på att frysa ihjäl. Eldat brasa och startat dagen med en snabb promenad. Just under den stunden så sken solen och jag funderade på om jag ska skippa förkortningen PW och använda en svensk variant. Kanske RP som betyder rask promenad. Elle SG kanske (snabb gång) 

Kollade in lite lediga tjänster också. Undrar om jag skulle passa som rehabiliteringsbiträde syn/hörselinstruktör?Vem vet? Eller kanske på Ica maxi som frukt och grönt ansvarig.. Ha Ha! Nopp det är kört nu för min del. Det är en känsla i sig att veta att man inte längre är attraktiv på arbetsmarknaden. Tur att jag har ett jobb i alla fall.  Nu ska jag inte sitta här och deppa utan ta tag i Tacobuffén. De nyförlovade kommer hem om en liten stund och vi ska fira makens födelsedag. 

2 kommentarer:

  1. Vilken fin vas men det finns väl inget roligare än att på presenter. Kram Anette

    SvaraRadera
  2. Ja det var en fin vas! Så passande till dig :) Ja kul att läsa arbetsannonser (eller inte!) det är då man inser att allt är kört, fniss...fast det vore kul att söka en överläkartjänst och bara skicka med grundbetygen från årskurs 1-6 ha ha!
    Nåja, vi kämpar väl på Pia...
    Kram från Titti

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!