tisdag 6 september 2016

Det rullar på..

Dagarna som kom och gick, var det livet? Ja dom säger det i alla fall. Nu är jag ju inte död än gudskelov, men det rullar på. Livet alltså det rullar på så fort och märkligt. Upp och ner precis som en berg och dalbana. Tur att man inte vet facit liksom. Eller ja det vet man ju faktiskt. Åhh nej då jag ska inte komma med negativa tankar, tvärtom. Har just kollat in ett underbart trädgårdsbröllop på tv. Inte ett öga torrt.
  
Bildresultat för bröllop
Har faktiskt fått den äran att själv få styla och dekorera ett alldeles speciellt bröllop nästa år. En stor ära och en utmaning så klart. 
Maybe I wont make tealight holders out of all of my jars after all.. :):

Det kan man säga är berg och dalbanans uppgång. Annars känns de här dagarna i livet lite rätt så rakt ner med hissnande känsla i magen. En ovisshet så himla stark och overklig.

Bildresultat för roller coaster
Ja alla som har åkt berg och dalbana vet vad jag menar. När man skriker rakt ut och önskar att det var färdigt så man fick stiga av samtidigt som det är sååå spännande och läskigt. Nu pratar jag inte om bröllopet utom om något helt annat. Det handlar om att någon fått sparken, om att några ska flytta ihop och om att någon ska hitta rätt bana, om hälsan och att ödet eller vad man nu tror på ska visa väg. Jag tror ju att det ordnar sig för annars skulle jag gå under. Klart jag gör för det rullar ju på....

några bilder lånade från nätet.


5 kommentarer:

 1. Så himla kul att få fixa dukning och styling för ett bröllop! Det kommer bli kanon, det är jag säker på!
  Det där med berg och dalbanan...(Skulle ALDRIG åka en sån btw;) ) Det kommer gå bra , så klart! =)
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 2. Men, vilken ära att få fixa dukning mm till ett bröllop! Det om nåt vill jag verkligen se bilder på när det är dags!! Berg och dalbanan ja.... Skräckblandad förtjusning - fast mest skräckblandad!!
  Onsdagskram från Kate

  SvaraRadera
 3. Oftast brukar allt ordna sig tillslut även om det för tillfället känns helst svart och jobbigt. Men så roligt att få fixa styling på bröllop. Ha en fin dag. kram Annika

  SvaraRadera
 4. Ja, livet är både upp o ner o hit o dit... Bra beskrivning med berg o dalbana, som jag för övrigt aldrig skulle sätta mig i... Är alldeles för mesig för det ;)
  Vad roligt med bröllopet, och vilken ära att få hjälpa till! Bröllopstårtan jag gjorde i somras var ju fantastiskt roligt, men även stressigt, det måste ju bli bra liksom...;) men det var verkligen en ära att få göra det!
  Kram o hoppas det lugnar ner sig o frågetecknen rätar ut sig!
  Gunilla

  SvaraRadera
 5. Precis som du själv säger... det ÄR livet!
  Kul att ha ett bröllopsarrangemang att grunna på och se fram emot, grattis till äran! Jag grät också på trädgårdsbröllopet, så lyckligt och otvunget äkta:)

  Ta djupa andetag och le!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!