torsdag 4 augusti 2016

Ljuvliga sommar!

I morgon är det min sista semesterdag. Hmm ja det känns lite så där faktiskt. Jag har haft en fantastisk sommar, upplevt så mycket fint och haft det kanon på många sätt och vis. Jag borde vara nöjd och glad. Men jag har ett sorts vemod i bröstet, en känsla som inte riktigt är den bästa. Jag vet vad det beror på, Jaaa det vet jag. Återkommer om det senare. Fast jag borde vara jätte tillfreds. Japp det borde jag. 


Min eller vår sista lilla tripp till Vättern och Vadstena kändes lite som ett nytt äventyr. 

Jag tog mod till mig och besökte en bloggvän. Lotta. Tack för att du tog dig tid mitt i skörden, bjöd oss på gofika med hembakt. Hon bor så himla vackert där vid vätterns strand.


 Sedan for vi vidare till Arboga och när jag passerade Örebro så fick jag jätte dåligt samvete. Jag borde ju ha tittat in till dig fina Katarina.  Nu har du ju fullt upp och vi med faktiskt men en annan gång. Klart att det blir en annan gång. 


Här hemma så gläds jag åt blommorna och min lilla trädgård. Tvättar och landar i Augustikvällen.4 kommentarer:

 1. Ja, lite vemodigt känns det allt att vi redan är mitt i högsommaren och höstblommorna är på gång.
  Roligt att se färskt foto på dig och Lotta!
  Allt gott
  /Anette

  SvaraRadera
 2. Ja, lite vemodigt känns det allt att vi redan är mitt i högsommaren och höstblommorna är på gång.
  Roligt att se färskt foto på dig och Lotta!
  Allt gott
  /Anette

  SvaraRadera
 3. Jamenvisst är det en underbar sommar, jag tror minsann den här sommaren kommer att gå till historien som den finaste på länge.
  Fin tripp ni haft här på slutet också, ni har verkligen hunnit med att resa både kort och långt under er ledighet. Hoppas att det vemod släpper och att du kan njuta av att sommaren fortsätter även om semestern är slut.
  Ha de fint. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 4. Det har varit (och är) en skön sommar...så många soldagar och sköna kvällar. Man borde vara fulladdad med energi och vitaminer! Jag skriver borde...för trött är jag, både morgon och kväll!
  Näe nu stundar helg och det är inte så dumt :)
  Kram från Titti

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!