onsdag 20 april 2016

Vad man gör på en ledig dag.

Jag har haft en semesterdag idag. Helt och hållet bara för att jag behövde det faktiskt. Inte vila från jobb för det var inte det som var behovet utan för att vila från annat som tynger mig på ett trist sätt. Vill inte gå in på det mer precis.


Jag vilade i alla fall genom mycket hårt arbete i 4 timmar med vedklyvning, stapling och framforsling av supertunga knubbar. Det rensar hjärnan en aning. Sedan hade jag planer på fönsterputsning eller rabattröj. Funderade på återvinningsstationen och packade bilen full. Kom på att det var fel dag. Jag tror att jag orkar hur mycket som helst tydligen. 

Det blev en härlig lunch istället, soffan och toksova en si så där 20 minuter. Sedan målade jag lite ute i växthuset, Om ni tror att det är tomtar så tror ni fel. jag visar sen när det är klart. 


Maken kom hem tidigare så vi startade upp projekt vindflöjel. En riktigt solig och skön eftermiddag. Det blev liksom självklart att grilla lite innan jag intog duschen. Om jag känner mig utvilad?? Nopp fast det var ju inte heller syftet. 

 nytillverkade och målade delar.gyllene hår och bättrad make up.

3 kommentarer:

 1. Härligt att vara ledig för att tömma hjärnan, då finns det ju inget bättre sätt än att jobba skiten ur sig ;-)
  Hoppas att tillvaron lättar upp för dig så du slipper vara tyngd av tråkiga tankar. Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. Ibland är det ju faktiskt "vila" att få göra något mer kreativt och fysiskt! Jag kan också känna att jag tankar energi genom att fixa med saker i hemmet, eller t o m med att städa ;)
  Hoppas det som tynger dig, ordnar upp sig!
  Kramar!
  /Maria

  SvaraRadera
 3. Jösses människa vad du står i! Tror jag ska låsa fast dig i en vilstol en hel dag. Fast det skulle nog inte passa dig för fem öre. Så ta hand om dig på ditt sätt...

  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!