tisdag 19 januari 2016

Honung.

Jag dricker för det mesta kaffe men ibland så är det gott med en kopp te. Särskilt om jag är lite ruggig eller förkyld. Ändå godare blir det om man har honung i. Jag har inte lärt mig att känna olika smaker på honung fast det ska tydligen gå. Något annat som är väldigt gott är att bre honung på en rostad macka. Vildhonung ska tydligen vara väldigt nyttig därför att den innehåller mjölksyrabakterier.  Jag tänker på Nalle Puh som ju är helt galen i honung. Tänk när han svävar runt i en ballong för att komma åt den där söta kletiga produkten. 

 Man kan ju använda honung i lite av varje som i bröd tex. Nu säger jag inte att det är jättenyttigt för om man ska äta strikt LCHF kost så är inte honung OK.. Jag blev i alla fall väldigt glad en gång när jag fick en burk i present av en vän så mitt tips är att ge bort lite honung nästa gång istället för en blomma. Kolla här. 

Roligt och lite annorlunda tycker jag. Ja och gott också såklart.
sponsrat inlägg

4 kommentarer:

 1. Hua, jag har väldigt svårt för honung i te, det tar jag bara när jag
  är sjuk, men i mat har jag det gärna.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Jag dricker bara te aldrig kaffe men honungen hoppar jag över, förutom om jag är förkyld förstås. Kram

  SvaraRadera
 3. Jag har honung i bröd när jag bakar. Men jag äter det inte, jag nyser då.....!!! Jag är visserligen född med hösnuva, men att få det av honung tror jag är inbillning, men man vet ju inte. Omgivningen min tycker om det på rostat bröd!
  Agneta kram

  p.s. jag verkligen avskyr kaffe, det smakar illa, det luktar illa, men te är gott!!!

  SvaraRadera
 4. Jag dricker också mest kaffe, men ibland är te gott. Har alltid honung i då! Det där med honung på mackan verkar ju också gott...får jag prova en dag :) Kram

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!