onsdag 30 december 2015

Snart är det skifte.

En mörbultad en kämpar på så här de sista dagarna på året. Kroppen är liksom ur fas. Detta år, ja hur ska jag sammanfatta det? Inte det bästa av mina år precis, nopp det ska gudarna veta, om dom överhuvudtaget finns. Jag menar på allvar att nog sjutton kunde dom i sådana fall varit lite till hjälp här i världen dom där gudarna. Ordnat upp ett och annat. Sorgligt är vad det är!


 Nej, jag ödslar inte någon tid på gudarna, inte på ödet heller men på maten. Ja där lägger jag mycket krut numera. Minns ni Beppes Godnattstund? Där fanns en karaktär som hette Hungran. 

Det är nog jag det. Halleluja vad hungrig jag är när jag är lite ur gängorna. Vi tog vara på resterna av julskinkan och ostarna i kylen. En hemmapizza fick det bli så här på en av årets sista dagar. Min egen LCHF variant tror jag är godast, den med kalkon.

Nyårsafton i morgon och jag har inget att ta på mig. Visst är det märkligt va? Nej men då får jag väl gå naken då. 

Vi hörs!

4 kommentarer:

 1. Vilken god pizza!
  Du hittar säkert något att ta på dig.
  Kram och ett riktigt gott nytt år!

  SvaraRadera
 2. Då får vi hoppas att nästa år blir väldigt mycket bättre! ÖNskar dig ett gott slut - naken eller ej *ler* - och ett riktigt gott nytt år!
  Kram Gúnilla

  SvaraRadera
 3. Vad tråkigt att året inte varit det bästa. Nog för att mycket roligt hänt under mitt år, vet jag inte om det varit det bästa illafall. Hoppas du hittar något till morgondagen så du slipper gå naken. och hoppas 2016 blir mer lyckosamt för dig. gott Nytt år
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Det blir nakna kocken i morgon då!? ;)
  Hoppas ditt 2016 blir ett bättre år!
  Men du, så fin poster! Vet du varifrån den kommer? Lite sugen...
  Kram och ett gott nytt år till dig och hela din familj, fina vän!
  /Maria

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!