måndag 21 december 2015

Ny tradition!


Borde vi inte ha en liten gran på uterummet också? Så gick makens tankar igår. Klart som korvspad att vi ska ha det. Som en liten julförväntasfull unge så kom granen in och kläddes i ryslig fart. Renfällen på golvet och glitter.. Suck! Nu jäklar är det jul på riktigt. Så här måste vi göra nästa år igen sa vi bägge två i mun på varandra.

Någon som hämtat posten undrade jag. Nja det var inget i lådan sa maken. Jag stapplade ut i mörkret med ficklampa och reflexväst. Gissa vad som låg i lådan? Den där fördömda röda klänningen. Va tusan nu då.. Jag har ju returnerat den. Ok det är nog ödet, neeej slumpen menar jag så klart. Klänningen talar till mig. Skärp till dig kvinna, du kommer att bli så fin i mig om du bara lägger manken till.
Jag ska prova den igen, dra in magen och känna efter. Bestämma mig för om eller att de där extra kilona ska bli ett minne blott. 

4 kommentarer:

  1. Ibland funkar min hjärna rätt bra, så nöjd med granen på altanen!

    SvaraRadera
  2. Ha ha kom klänningen tillbaka som du returnerat? Måste vara ödet. Du ska ha den det är nog bara så.
    Det är ju så stämningsfullt med julgran i uterummet, kul att ni är nöjda bägge två så mycket enklare då.Kram Helena

    SvaraRadera
  3. Jättefint med lilla söta granen i uterummet!
    Va? Kom klänningen tillbaka??? Då är det nog meningen att du ska ha den?
    Kram/Maria

    SvaraRadera
  4. Fint med granen! Klart du ska ha en röd julklänning, du kommer att bli jättefin. Jag ska klämma mig in i min röda sammetsklänning som jag köpte för ingenting på rean förra året! ha det bäst! /Lotta

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!