lördag 28 november 2015

Lite rött och lite trött.

Jag gillar färgen röd, har alltid gjort. Om det är lagom vill säga. Nu har det smugit sig in lite rött i vardagsrummet, så där lagom så man inte dånar.  Dom där kuddarna som inte passade alls i sovrummet, passar bra här istället. 
Filtar kan man ha många också. Skönt att vira in sig i för att senare kasta av sig när brasan gjort sitt. I dag är det verkligen filt och brasväder. Hu-jeda-mig vilket rusk. Regn ska det väl inte vara så här på adventshelgen heller. 

Som hos alla andra eller de flesta så ska det hängas stjärnor och pysslas med stakar här idag. Känner inte riktigt för det.  Ja,Ja det blir nog bra det här. Eller så blir det svära av och en resa till butiken. Vi får se. Jag myser lite till innan jullådan åker fram. Tror att jag måste träna också först och sen läsa lite tidning och sen äta lunch och sen betala räkningarna men sen. Vem vet? Det kanske är någon annan som gjort det då.


4 kommentarer:

 1. Det fixar sig ska du se. Ha en fin första advent, trots att inte orken och viljan riktigt finns.

  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Det blir som det blir...
  Rött är en så fin färg och jag som älskar färger och sen har jag det mest beiga, färglösa hem som finns, hur tolkar man det tro???!
  Kram till dig,
  Titti

  SvaraRadera
 3. Rött hör julen till.....men jag har inte jätte mycket rött själv här hemma. Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Snygga bilder Pia!
  Hoppas att du får en mysig första advent!

  Kram Jenny

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!