onsdag 25 november 2015

Den lilla granen

Jaha då har det kommit in en rums-gran i vårt hus också. Har sneglat ett tag på sådana på bloggar, i tidningar och i butiker. Tycker den ser så där lagom julig och trendig ut. 

Nu slog jag till eftersom det fanns en endaste kvar i vår lilla lokala butik med röd lapp på" Halva Priset" Klart man nappar då. 

Lite fjädrar som maken släpat hem från skogen satt ju inte fel det heller. I bland har man tur. Onsdag i dag och jag hoppas på en rolig leverans idag. Rolig och lite spännande. Vad det är får ni se sen. 

6 kommentarer:

 1. Söt gran. Den klarar sig flera år om du har tur.

  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Jag gillar också rumsgranar, skall plocka "fram" min nu idag. Den står lite undanskymt resten av året och får hedersplats i december. Den har klarat sig i två år nu.

  Må gott!
  Gunilla

  SvaraRadera
 3. Sååå snyggt, jag älskar den där lilla granen
  Kram

  SvaraRadera
 4. Fin gran! Spanade in en för några veckor sedan men i den affären var den så rackarns dyr men ångrar att jag inte slog till. Har också ett par fjädrar som ligger o väntar på att hamna i ett arrangemang jag tänkt göra. Måste bara skaffa lite grön mossa först.
  Ha en fin kväll!
  Kram / RosMarie

  SvaraRadera
 5. Det är inte så dumt med de små rumsgranarna, köpte en till dottern helgen.
  Dessutom är de väldigt tacksamma, jag har min kvar från förra året och den har sannerligen växt till sig :-)
  Ha de goot. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 6. Så många fina julpyssel du visar! Gillar verkligen bordsgranen! Tror det blir supermysigt hemma hos dig när det lackar mot jul!

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!