lördag 29 augusti 2015

Inställt!

God afton! Eller hej eller vad ni vill. Det blev ingen tur till havet med husvagnen, det blev inställt. Efter bastun igår så fick jag frossa och vaknade med en lätt feber. Snuvan var ett faktum. Ute sken solen och det blåste en del så..
 
Om man nu snart ska fara upp i fjällvärlden så är det ju dumt att riskera hälsan med att sitta ute i storm och kanske frysa i en gammal husvagn. Du bestämmer sa maken. Jag tvekade rätt så mycket, ja ni vet ju hur mycket jag gillar att vara där ute. Nu så ångrar jag mig lite, nu när det känns bättre. Men så är det här i världen. Man måste ta vissa besvärliga beslut. Jag har istället strosat runt lite mellan Power napparna och njutit av blommorna, klippt ner lite av sånt som blommat klart och kastat vissna krukor. Frossat i c-vitamin rika frukter och knaprat Alvedon. 
 
Allt i slowmotion. Ja, jag är ju annars väääldigt ivrig och snabb när jag gör något. Den lite kyliga vinden erinrar om hösten som ju faktiskt är på ingående. Vare sig man vill eller inte. I morgon är en ny dag, hoppas den blir bra och skön. Hoppas jag mår bättre då, för jag vill verkligen njuta av den allra sista sommardagen.
 

 

 

 

6 kommentarer:

 1. Tråkigt att behöva ställa in på grund av sjukdom :-( Du får bomba kroppen med c-vitamin så att du kryar på dig snabbt. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. Krya på dig, vännen! Kram Stina

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder Pia! Men vad tråkigt att du inte mår bra... Sänder massor med krya-på-dig kramizar!

  Kram aka

  SvaraRadera
 4. Ja ibland måste man bara vara...det blev inte som man tänkt sig! Hoppas du mår bättre nu...
  Vila och ta hand om dig!
  Kramis,
  Titti

  SvaraRadera
 5. Krya på dig! Det känns som att det är så många som är krassliga nu....

  Många kramar till dig Pia //Jenny

  SvaraRadera
 6. Färgglada blommor i vattenblänk är nog bästa medicinen. Krya på dig!

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!