lördag 13 juni 2015

Lutgrått på pooldäck

Tjoho vad roligt det är när man har lite projekt på gång. Jag får som oanade krafter då. Vi byggde på vår gamla lilla altan med nytt virke så skillnaden är/var stor färgmässigt. Sånt som man kan reta sig väldigt på.
Så tidigt i morse så körde jag igång med att tvätta trallen med trallrent, skrubba och spola rent med högtryckstvätten.  Passade på att tvätta bilen också när den ändå var framme.
Jag måste ju ändå vänta på att det skulle torka och att bygghandeln skulle öppna. Vi hängde på låset och fick vår olja bruten två gånger. Tur att expediten dubbelkollade, hon hade tagit fel basolja. Phu! Annars hade jag nog blivit lite besviken. Man ska ju provmåla på en liten yta innan man sätter fart så det gjorde jag så klart.
Jag gillar den där gråa sidenmatta ytan som blir om man inte oljar alls, fast då kanske virket ruttnar och spricker så det fick bli en bruten olja i grått.
Lutgrått hette den. Tycker att det passar bra att ta upp det gråa i markiserna.
 
Är nöjd med resultatet och maken säger att han kommer att vänja sig. Fniss! Jag lät honom måla trapporna så han skulle känna sig delaktig.
Nu blir det duschen och sen ska vi fira min syster som fyller 50 år idag. Ha det kanonbra i sommarvärmen.
 


1 kommentar:

  1. Vad duktig du är som fixar o dinar så fint! Hoppas ni fick enfin födelsedag! Kram Pernilla

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!