onsdag 20 maj 2015

Sommarplaner!

Gokväll! Här sitter jag och smider planer. Sommarplaner.
 
Nu är det inte så där helt normala eller vanliga planer kanske men ändå. Planer! Jag vill öppna en liten sommarbutik i en av våra bodar. Där jag kan sälja lite av varje som pelargonskott, loppisprylar, makens böcker, fågelholkar, hantverk och annat kuriosa. Kanske koka lite rabarberchutney, göra chilioljor eller små tavlor i akvarell. Åhh jag fattar inte varför jag aldrig landar någonstans.
 
 
Jag är ständigt på jakt efter något som ska få mig att känna, Yeeees! Det här vill jag. Hitta den där optimala känslan av harmoni och lycka. Nejdå, jag är inte det minsta olycklig men, undrar ständigt vad som fattas, eller egentligen vad som ytterligare behövs.

 Kärlek har jag massor av i mitt liv, spänning också. Action, variation och mycket av sånt som ger livet en extra krydda.
 
Fast jag är en sökare, en äventyrare och en som inte kan sätta mig ner och känna .. ja men nu så, nu är det bra. jag är ständigt nyfiken, vill alltid veta mer, vill lära mig och ha tankar om vad livet har att bjuda på. Ni fattar va? VAD SOM FINNS I BURKEN LIKSOM. Har ju bestämt att ta en lååång ledighet så vem vet.. Det kanske blir en liten sommarshop i vägboden.
 
 

 

 

6 kommentarer:

 1. Ja, vad kul! Såklart du ska prova! Du vet ju att vi en gång sitter där och ångrar det som vi inte vågat! Go for it PIa:)

  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Sommarshop låter kul!
  Du behöver nog en allergivänlig hund, det är nog det som fattas;-)
  Kram Stina

  SvaraRadera
 3. Jag tycker det låter som en strålande idé! :)
  Lycka till!

  Kram Jonna

  SvaraRadera
 4. Älskar sådana idéer!! : ) Förverkliga dem! : )

  SvaraRadera
 5. Vad jag känner igen mig i det du skriver, måste hela tiden hända något, inte så att jag vill byta ut maken men andra saker i livet :)
  Tycker absolut du ska starta en sommarshop, låter toppen.
  Ha en bra dag !
  Kram Pia

  SvaraRadera
 6. Ja men jag är precis likadan! Det handlar väl om att man är nyfiken liksom....

  Låter ju superkul med sommarbutik!!! Testa vettja!

  Kram Malin

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!