onsdag 13 maj 2015

Om grillspett, gullvivor och lite Italien.

Ciao, Non parlo italiano molto bene. Det betyder hej, jag talar inte Italienska så bra. Fast jag önskar på riktigt att jag gjorde det. Gillar det språket jättemycket. Det lutar åt en liten kurs faktiskt.
 
Det som är Italy i dagens inlägg är faktiskt vasen och vinet. Vasen har makens mamma köpt på en resa och den är så användbar till vårens blommor. Formen av en stövel..
 
Ni vet korta skaft och så. Gullvivorna grävde jag upp i trädgården där äldsta sonen bodde innan. De blommar så fint här nu. Gillar den där röda lilla touchen.
 
Det blev grillspett idag, kyckling till mig och fläskfilé till de andra.  Vi dricker lite rött Italienskt och njuter av att vi kan sitta inne på en inglasad veranda/altan.
 
Regnet smattrar på taket och det brinner en mysig brasa i öppna spisen. Så kan man ha det faktiskt en onsdag i Maj månad. 


 
 
5 kommentarer:

 1. Inte så dumt alls det där! Låter som en bra onsdag i maj:) kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Hallå där!
  Men ååå vilka härliga bilder å va mysigt med brasa....å rödvin...haha fast det har ju jag fått min beskärda del av nu ett tag..;)
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 3. Helt underbart! Perfekt med ett uterum när våren inte riktigt vill.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 4. Vilken lycka att ha ett inglasat uterum att mysa i! Ser så trivsamt ut... och gott! Är också förtjust i både Italien och det vackra språket:)

  Ha en fin långhelg!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 5. Åh, de där röda gullvivorna är så fina!! ♥ Tyvärr har jag inte hittat på några sådana här i trädgården, ''bara'' de gula... ;-) Arbetsrummet blev jättebra! Ser mycket större ut nu!

  Kraam Therese

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!