söndag 17 maj 2015

Havet och filminspelning.


Hejsan, Vink vink!
Efter lördagslunchen skulle vi bege oss ut till kusten. Där skulle några scener av filmen spelas in, en sorts reklamfilm blandat med skräck. Kapten Morgan,
 
 och en ung vilsen själ.
Jag vet ärligt inte riktigt exakt vad den handlar om. Vet bara att det är lite reklam blandat med rysliga skräckupplevelser. Vädret var perfekt och roligt hade vi.
 
 Jag älskar ju att vara där bland klippor och hav. Att andas frisk luft och dofta in tång och salta vindar. Dom, mina söner har nog ganska så roligt dom också.
 
Fast det ligger mycket allvar i detta. Jag lovar. Ett jobb på gymnasieskolan där yngsta sonen går.
 
Storebror fuktar svärdet med tång.


lillebror ska strax förlora sin själ till den fruktade kapten Morgan..


Omtagning på omtagning på omtagning. Jag får rycka in lite, springa med kameran och slutligen bli utbytt mot ett stativ.


Vi fikar med köpebullar, wooow vilka bullar. Suck! Ja återigen så faller jag för frestelsen. Tröttsamt att vara scripta så jag tar tar en liten paus.
 
 
 Kollar in omgivningen och njuter av åror, flöten och nät.


 Maken fotar fåglar, ja vad annars. Jo han tar lite bilder på mig också när jag vilar och på begäran. Fniss! Grabbarna har gjort ett bra jobb. Vi får snart åskådare, klipporna intas av barnfamiljer som intresserat kollar in skådespelet på stranden. Vi känner oss klara,lämnar den vackra stranden för att åka hemåt igen.


Ja vi stannade till för att filma ett dött vildsvin också. Oj! Oj! vad man får offra sig för konsten. Ha Ha! 
 
 

Fniss och gapskratt!
Hej och hå och en flaska med rom..

Båten till Åland skymtar i horisonten.

Rost och klippor = fint
Gillar lördagar i Maj, särskilt när solen skiner och man får vara vid havet. Sen kom det ett roligt telefonsamtal.. Det tar vi en annan gång.
 

4 kommentarer:

 1. Skratt* Vad roligt med filminspelning. Minns att min son också gjorde det när han gick mediaprogrammet på gymnasiet. Underbara bilder, och den kanelbullen.... to die for!!
  Önskar Dig en skön söndag, kram Kate

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt! Fint väder och bästa sällskapet, så havet förstås.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 3. Drama i skärgården! Häftigt! Och vilket väder ni hade!
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Ser kul ut! Man kanske skulle satsa på reklambranschen? En av mina kollegor fick tillbringa två veckor i Västindien för att spela in Keno-reklamen.

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!