söndag 24 maj 2015

Det bästa..

 
Vilken fin Pingsthelg det har varit här. Jag pratar om väder,  betydelsefullt sällskap, god mat, presenter och nyttigt arbete.
 
 Vi brukar summera dagen eller livet lite då och då, maken och jag. Stanna upp och tänka efter lite. Tänka tankar som att livet är bra, tänk vad härligt det är eller,  kan det bli så mycket bättre.
 
Så var det den här helgen. Vi har haft fullt upp med att fixa i trädgården. Det tar ju aldrig slut med sånt pyssel. Lite fix här och lite rensning där. Roligt och viktigt.
 
 Vi käkar rester från vår Italienska afton, vi går runt i glädjeyra över att Måns Z vann i går, vi älskar att vara nära våra vuxna barn och nära kära, den här helgen har vi haft dem alla här. Mysiga kramar och härliga samtal. Vi får oanade superkrafter faktiskt. Som att ta itu med sånt som legat på hyllan.
 
 En fyrhjuling som behöver omsorg, en cykel som ska fixas, trädgårdsmöbler som oljas in och ställs på plats och gamla trappor som förnyas med hjälp av färg.
 
Njuter för fulla muggar. Fatta att ni är betydelsefulla och värdefulla mina älskade ungar, släkt, och vänner.
 
 Precis så som det ska vara enligt mig. Just det ja, presenter i bokform. Poetisk läsning väntar eller har faktiskt redan startat.
 
Det bästa i livet.

 

2 kommentarer:

 1. Men ååå vilka härliga bilder!
  Jag skulle ju ha hunnit så den här helgen....men jag börjar liksom bara med nya saker ööööverallt i stället för att bli färdig på ett ställe i taget.
  Det får bli nu i veckan...ska också ställa fönster så där smart som du har där.
  Ååå vilken inspiration jag fick nu och vilken härlig helg du har haft!
  Kraaaaaam katarina

  SvaraRadera
 2. Superfina bilder! Gillar dina små växthus!

  Bra att stanna upp då och då.
  Kram Malin

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!