torsdag 2 april 2015

Vår-Hår-Body-makeover.

 
Man känner sig ganska så grå-blek den här tiden på året.  Ja i alla fall om man som jag inte varit utomlands eller solat i solarium. Det senaste är väl kanske inte det allra bästa ur en hälsosynvinkel. Jag funderar lite på BUS har aldrig testat men hörde på tv att L'Oréal ska vara bäst i test. Mest på benen... Det där med Blåkulla, ja ni det passar perfekt för en häxa som jag. Tror ni att man kan få lite makeover där?
Sublime Bronze Brun utan sol Servetter i gruppen HUDVÅRD / Tanning / Brun utan sol hos BubbleBox (lo292)
 
Sen skulle ju inte en ny frisyr göra något heller eller kanske rent av en toning eller lite slingor.
 
 
Nu är det ju många lediga dagar så jag ska boka in mig på ett riktigt hemma make over, köra inpackning och hårfix med bastu och massage. ( maken får rycka in) En rejäl Kick Off! Efter påsk ska jag köra April månad med absolut hälsa&skönhet i focus.

 

Testar ett nytt schampo, något måste man ju hitta på.
 

 Nu gäller träning, kost och skönhet till 199%. Jag ska unna mig det bästa av allt.  Någon som känner sig sugen på att haka på? Sedan ska jag se om det gett resultat.
 
 

8 kommentarer:

 1. Vad härligt det låter :)
  Önskar dig en underbar påsk.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Låter som en härlig månad! Jag brukar faktiskt använda mig av brun utan sol den här tiden. Utmärkt sätt att känna sig lite fräschare. Har prövat flera märken genom åren och Kick´s eget märke har funkat bra på mig. Lycka till med din make over:)

  Glad Påsk!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Ja, alla känner vi nog oss lite glåmiga efter vintern. Jag älskar inte speglar just nu!
  En Glad Påsk önskar jag dig!

  SvaraRadera
 4. Ja jo...jag borde...egentligen ett av alla måsten jag borde ta tag i men som jag alltid drar på! Nästa vecka, nästa månad, nästa år...
  Skönt att höra att du är på g Pia!
  Glad påsk till dig!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 5. Skönt att höra att det är mer än jag som känner mig grå och färglös och ändå har jag använt BUS ett tag haha. Det skadar ju inte att prova i alla fall. Kram Anette

  SvaraRadera
 6. Skönt att höra att det är mer än jag som känner mig grå och färglös och ändå har jag använt BUS ett tag haha. Det skadar ju inte att prova i alla fall. Kram Anette

  SvaraRadera
 7. Jag brukar ha en brun utan sol som man blandar i sin ansiktskräm på kvällen. Man kan inte ta den som den är. Tre droppar, blanda i kräm, smörj in och sov. Perfekt för mig och det blir ett bra resultat.
  Ha en riktigt glad Påsk! Kram

  SvaraRadera
 8. Vilken härlig månad Pia - en egoboost-månad :) Jag tycker att du är fin i håret redan nu, men det blir ju inte sämre av lite inpackningar. Tack för tipset på BUS, jag har tänkt checka sådant, känner mig väldans blek, framför allt på benen. Ser i en kommentar ovan att Kicks tydligen har ett bra märke.

  Jag har börjat promenera mer jämfört med tidigare men håller för övrigt inte på med något särskilt vad gäller hälsan. Jag började på gympa också men sedan slog influensan till och jag har fortfarande inte kommit tillbaka ordentligt rent fysiskt efter det så just nu hoppar jag över passen.

  Önskar dig en finfin påskhelg!

  Kramar aka

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!