söndag 5 april 2015

Galet roligt.

Hallå! Här kommer lite galna bilder från vår påskmiddag.
 
 En särskild hälsning går till mina släktingar i Skåne (dom brukar tycka om att se vad vi gör) och Till Tim, Malin och Lisa som inte var med.

 Ja vi träffades som brukligt hos mina föräldrar för att njuta av god mat och trevligt sällskap. Det är släkt och familj som träffas och det är de som kan eller vill som kommer.
 
Festen startade med varsin påse, två sockerbitar, två snapsglas och två papptallrikar. Sedan sjöng vi knasiga sånger vartefter vi iklädde oss dessa attiraljer. Roligt? Ja ni det var bara förnamnet. 

 
 
I år var det Morbror med fru från Ivö som kom på besök plus syskonbarnen från Uppsala och Stockholm.

 
   Min kära syster med sambo och så två av mina söner + en flickvän samt svägerskan. (brorsan var med i tanken så klart, som alltid
 
Vi saknade min äldsta som var i Sälen, syrrans äldsta som jobbade och brorsans yngsta som befinner sig i Barcelona.  Mamma och pappa hade som vanligt dukat fint och pyntat bordet i påskens färger med vår-tema.
 
  Mat så det hade räckt till dubbelt så många och det fanns allt från sill till lax, tjälknöl, gratänger och patéer. Ja och ägg så klart i tre former. Nu är det dags för ett zumba-pass. Här vilar inga ledsamheter. Galet roligt ska man ha.
 

5 kommentarer:

 1. Tokar! :-) Det ser kul ut?

  SvaraRadera
 2. Ha en trevlig fortsatt påsk trots att vi inte känner varann. Ramlade bara i här så att säga.

  SvaraRadera
 3. Men så mysigt ni hade det! Och vilken jättefin och söt dukning! Vad är tjälknöl? Det lät nästan som en sjukdom, ha ha... :-)

  Kraam Therese

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjälknöl är en köttbit som man haft i ugnen en lång tid, tillagas djupfryst i ca. 12 timmar sen ska den ligga i saltlag ett tag. Smakar ungefär som rostbiff. / Pia

   Radera
 4. Åh den leken har jag också gjort någon gång, jätterolig!
  Fina bilder och en härlig kväll! Linnet från Stadium kostade bara 100kr, det var kampanj på det. Kram

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!