tisdag 10 februari 2015

Bambu och 48 timmar.

 
Så kom den och sköljde över mig som en flodvåg. Inte ofta jag får kräksjuka, det brukar komma ut andra vägar på mig. Denna morgon hann jag knappt svälja ner frukosten förens den behagade komma upp igen. FY!!!!  Vilken tur att jag inte hann fram till simhallen som var planerat. Sängen fick sällskap av mig i flera timmar innan jag vågade mig upp för ett glas vatten.
Eftersom det verkar ha lugnat sig lite i magen och det är ett strålande februariväder så tassar jag ut och knipsar av några kvistar bambu. Gillar den asiatiska känslan som man får av den. Vad det nu är för känsla egentligen? Fniss! Äsch, den är cool, rogivande och särskild i alla fall. Ungefär som ett yogapass, eller meditation. 
 

Gillar frisk luft också. Det kan ju inte skada. Dröjer mig kvar där en stund och vänder näsan mot solen, blundar och bara står helt stilla. Hela jag fylls av sol. Nu känns det faktiskt lite bättre och jag skulle tom. våga mig på en kopp te med honung. Enligt regelverket så är man tvungen att stanna hemma 48 timmar när magsjukan härjar så ja, inte mycket att orda om. Får väl sitta här och glo på bambun då. Sörpla lite te, hoppas att jag blir fort frisk och att solen skiner i morgon också.

4 kommentarer:

 1. Stackars dig! Har precis överlevt en kräksjuka själv, jag som alltid brukar klara mig!! Måste vara en bitsk bacill!

  Krya på dig, bambun hjälper nog till viss del;)
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Usch å fy för kräksjukan :-(
  Men visst är det rogivande med bambu, så vackra färger och så enkel.
  Krya på dig och ha de så gott du nu kan. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 3. Usch för kräksjuka! :(
  Ja, sitt i karantän tills du blir smittfri nu ;) Passa på att njut lite när du känner att du orkar.
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 4. Men usch, krya på dig! Och så fint med bambu!

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!