torsdag 18 december 2014

Julfavorit!


Hej alla! Ooops vad det drar ihop sig nu, en jobbardag kvar bara sen så.. Jag tycker att jag bara vistats på jobbet, till jobbet och från jobbet och sen resten av dygnet i soffa eller säng. Fast inte idag, då tog jag en tripp till jobbortens stora varuhus. Fniss!
 
 
 Ja för mig så är det supermarkado liksom massor av roliga varor, sånt som absolut inte finns i vår lilla by butik. Jag lockas att slänga i lite av varje i korgen men hejdar mig. Lakritspulver var det... Det julpyntas, det finns julblommor, tomtar, glitter, massor av julkul helt enkelt överallt. Det är en bra sak med julen för jag blev så glad. Sedan for jag vidare till blomsterhandeln. Wooow vad fina grupper och annat vackert. Jag blev plötsligt så himla glad igen.
 
Sist men inte minst så svängde jag in på Loppisen i grannbyn, den där all behållning går till ett barnhem på Sri Lanka. Där stod hon ju...
 
Min luciaängel, hon sjöng för mig så fint på hyllan.. "bara 10 krooonooor-Traaallllaaala" Sedan kompletterade jag vinglasförrådet, 10 glas för 50 :-  Jätteleendet på läpparna.
 
 
 Hemma så åkte plastdekorationen upp på kylskåpet, en riktig favorit. En bit av en plastkasse från en butik som inte längre finns kvar. Jag sätter upp den  med vatten på kylen varje år sedan urminnes tider.(1980)
 
 
 Den kommer att finnas alltid. Den gör mig julglad. Så min julfavorit får bli jul-glädjen.

 


 

4 kommentarer:

 1. Men vilka otroliga fynd du gjort idag! Förstår att det spär på julglädjen.
  Ha de bäst. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. Som du har varit runt...spännande runda. Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Härliga fynd och vilken bra favorit - julfavorit! Det gillade jag :)

  Ha en finfin kväll!

  Kram - Tatjanis

  SvaraRadera
 4. Underbart! Vad glad jag blir av ditt inlägg! :-)

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!