lördag 20 december 2014

Gammalt & Antikt

I helgen kommer ju grabbarna hem och sover över och jag brukar ibland bädda med det gamla fina lapptäcket. Det som jag stod i timmar och väntade på en sommardag för länge sedan. Vi ropade in det på auktion, en riktigt mysig lantlig auktion. En sådan som man ser i Emil i Lönneberga ni vet. Jag hade bestämt mig för att detta täcke skulle bli mitt och det var det visst flera som hade, men jag gav mig inte.
Ja då blir det kanske lite dyrare än man tänkt sig. Fast jag är ändå glad att jag stod på mig. Har aldrig ångrat det ett dugg. Sedan gillar jag ju återbruk också, så att handla på loppisar eller auktioner är ju toppen. Nät auktioner har jag bara testat på Tradera där jag köpt lite porslin. 
  

Om man vill eller är sugen på sånt så kan man Kika här.  Brukar ni handla på auktioner?
 
 
 
 

2 kommentarer:

 1. Fint!
  Nu är det längesen jag var på auktion faktiskt, även fast det är trevligt! Det brukar bara ta lite lång tid tycker jag. Men annars köper jag gärna begagnat, på loppisar och så.

  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 2. Jättefint gammalt täcke! Mja, auktioner här på Öland sommartid är värdelöst...höga priser och skräp men loppisar blir det desto mer av! Täcken har jag en vurm för men det har jag aldrig hittat på loppisar...
  Önskar dig en skön kväll!
  Varm kram, Titti

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!