måndag 24 november 2014

Vi har bara regn hos oss....

Å jag måste ha retat gudarna, måste gjort nått fel... Ja man undrar ju lite faktiskt.  Det är ju sanslöst vad det vräker ner därute. Mörkret är påtagligt hela dagen lång. Jag fattar inte hur det kan vara så ända in i bomben grått heeela tiden. Här hemma händer det inte mycket så här på en måndag. Jag börjar så smått att checka in adventspiffet. Letar efter mina kuddfodral med dalahästarna på dom röda.. Suck! Ger upp dom finns ingenstans verkar det som. Kanske dags för en rejäl skåprensning där också, i linneskåpet alltså..
 
Jag gillar ju att smyga in lite rött här och var i inredningen när det närmar sig jul. Tycker att det är en varm och kärleksfull färg. Meeen hör ni, jag vet vad ni tänker nu.. jag menar inte röda nattplagg nu Fniss! 
 
Den röda fina amaryllisen som jag fick av lilla mamma är ju bara såååå tjusig nu.
 
Till och med knölen är fin tycker jag. Har ni känslor för amaryllisar?5 kommentarer:

 1. Jamen, det är inte riktigt klokt. Som det har vräkt ner! Det är tur att det inte kommit som snö ;-)
  Så underbart vackert röd färg. Visst är det underbart med amaryllisar, men jag tror jag väntar någon vecka till innan jag öser på med mer julblommor.
  Visst gissade du rätt, kloka du! Du börjar känna mig och mina infall, även om det här inte var ett infall direkt. Vi hängde på telefonen direkt när de släppte de första paketen, bara för att få ett rum med utsikt :-)
  Ha de riktigt gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. Jag gillar vita amaryllisar bäst :)
  Jo nog är det grått allt...
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 3. Jag tycker amaryllis är jättefina! Det kan man aldrig få nog av och din röda ser fantastisk ut!
  Ja, var är julgrejerna......
  Vi har haft sol idag, på eftermiddagen och det blev helt konstigt och jätteljust på en gång, man vart bländad!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Amaryllis har aldrig varit någon favorit hos mig då föredrar jag hyacinter. Men alla blommor är bra i det här vädret. Åh andra sidan så är det ypperligt väder för att sitta inne och spela spel. Träffade din son idag med anledning av spel och det var trevligt.

  SvaraRadera
 5. Åhhh så fina bilder! Ja det är en ståtlig blomma med helt underbara blommor...tyvärr är det längesen jag hade någon själv här hemma...jo förrästen jag har ju en lök i växthuset kom jag på! Dags att ta in den!
  Kram till dig från mig,
  Titti

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!