tisdag 25 november 2014

Soffan börjar att få julhäng...

 
Vet inte riktigt vad det var i maten i går, men plötsligt så kom den där härliga inspirationen flygandes från ingenstans. Jag nynnade för mig själv, torkade, dammade lite. Jag flyttade runt på prylar, hämtade fårskinnet och bytte kuddfodral.
 
 
 Letar fortfarande efter dom röda fodralen med dalahästarna på, men dom kommer fram så småningom. Vaknade sedan i morse rejält trött men ändå inspirerad att ta den där långa simturen innan jobbet, den som i slutänden ger mig så mycket energi, lugn och harmoni.
 
 Hela dagen på jobbet var härlig trots att en kollega typ segade i hop i feber och var tvungen att avvika. Jag brydde mig inte, (jo klart att jag kände sympati) men kunde ha jobbat ensam med 15 barn, fick ändå en annan kollega till undsättning. Här hemma känns livet som på moln.. Jag tror att den där solen som kikade fram idag har mycket med saken att göra...
 
 
 
Ljushuvud en liten keramik lykta/kruka från Uppsala av Paula von Freyman står på spiskanten.
 
 
 
 
 
 


3 kommentarer:

 1. Visst är det underbart vad en solglimt kan betyda för ork och humör. Låt oss hoppas på mer av den varan.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. Så julmysigt du gjort! =) Jag har också bytt kuddfodral i soffan ;)
  Ja, tänk vad den där solen ändå betyder massor för oss! =)
  Kram och ha en fin "lill-lördag"
  /Maria

  SvaraRadera
 3. Jag fick faktiskt ett ryck i går också och tog fram lite pynt, det kändes så grått och mörkt. Det piggade upp. Men jag skulle gärna vilja rensa hela hemmet på grejer. . . men det känns som ett alldeles för stort projekt.
  Kram N

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!