tisdag 26 augusti 2014

Kvällsmys och en latmaja!

 
Nu har det baske mig regnat hela dagen sånär som på en timme. Då jag passade på att smita ut med kidsen på jobbet. Friskluft känns livsnödvändigt för mig som är van att vara ute.
 
Träningen i kväll på ortens lilla lokal uteblev och jag tänkte först ta tag i det här hemma, för mig själv liksom i lilla biblan med hantlar, pilatesboll och rubberband.. men orkade inte riktigt. Soffan, brasan och filten lockade mer.  Latmaja!!! Nåja jag har inte så jätte dåligt samvete i alla fall, jag tar igen det en annan dag.
 
 Fick  inspiration av Maria och plockade in lite ekgrenar. Snyggt! I år är det så väldigt mycket ekollon ... Undrar om naturen förbereder sig på en sträng vinter, det är ju rätt så mycket rönnbär också. Ja vi får väl vänta och se. Jag har hört att det ska bli finväder i morgon och även till helgen så jag kryper lite djupare ner i soffan nu och myser lite till.


7 kommentarer:

 1. Härligt med kvällsmys!
  Friskt med gröna grenar inne, jag har faktiskt inte tänkt på om det är mycket ek-ollon, får nog kolla det :o
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. Ja ibland saknas lusten helg enkelt och då är det mysigare att softa i soffan - hööööög igenkänningsfaktor där :) Vad fint det blev med grenarna, perfekt att ta in allt vackert naturen har att erbjuda istället för att köpa dyrt i butiken.

  Kramar aka

  SvaraRadera
 3. Määäh!
  Då kan du väl smita ifrån? Du kan ju komma på efterfest..;)
  Vilken fin lykta och jag har också spanat in ekollonen här i skogen..
  Å vilket härligt sminkparty du varit på...haha å så fnissar jag åt att det du verkar tycka var bäst var dofterna...haha du är ju för söt du och jopp jag ser allt det där framför mig... snygging!
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 4. Man måste få vara lat ibland - det brukar jag vara och ju äldre man blir desto mindre bryr man sig.
  Ser att du lagt in gurka - den såg god ut. Jag har en slanggurkeplanta utanför köksfönstret och den ger mig en gurka då och då, så att jag hinner äta undan innan det blir en ny.
  Ha en fortsatt fin vecka och kram!

  SvaraRadera
 5. Kvällsmys är också hälsa, glöm inte det! Tycker du gjorde rätt som ägnade dig åt avkoppling! Säkerligen gjorde du någon bra reflektion samtidigt också! Man kan ju inte bara träna jämt ;)
  Kul att du blev inspirerad av min vas med ek-kvistar :) Men jag tror inte det var så mycket ekollon på vår ek i år??? Måste kolla där ute igen.
  Ha en fin lill-lördag!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 6. Jaa ibland måste man strunta i träningen och bara mysa under en filt. Vad fint det var med ekkvistar, måste kolla om vi har några ekar i närheten.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 7. Jag tycker inte att du är lat, bara sparar på enegin till något annat! Min man säjer att man måste vila ibland och jag tror att jag ska börja öva på det, men är för lat att börja, ha, ha!!! Ha det bra och njut!!!

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!