onsdag 27 augusti 2014

Det bubblar och kokar...

Det är något som händer, vad vet jag inte riktigt men det bubblar och kokar i mig. Jag känner mig som en vulkan som strax ska få ett utbrott. Det där med kosten känns lite jobbigt just nu, jag vill så mycket men det finns en annan del av mig som vill annat. Är man skitzo då eller? 

Nej då, jag vet att jag kan bli lite kluven ibland. Svårt att vara konsekvent bara.  Det har varit en annorlunda dag på jobbet, en bra dag å ena sidan och en "bad day" å andra sidan. Så är det ju faktiskt hela tiden tycker jag. Bra saker och dåliga saker jämnar liksom ut sig i slutändan och det är väl det som kallas balans kan jag tro. 

  Bra balans i vardagen ska man ju ha och precis just nu så känns det som om vågskålen hänger liiite mer åt det ena hållet. Svårt att lista ut och analysera varför, men bra ändå att reflektera lite över vad det kan vara.

 
 Bilderna är från min ena köksbänk, där är det en salig blandning av post, frukt, glasögon och kokböcker, väldigt mycket som livet med andra ord. Har ni full koll och bra balans i livet?
 

2 kommentarer:

 1. Jag tycker nog att jag har bra balans faktiskt! Försöker se till att ha en meningsfull fritid, speciellt när det är jobbigt på jobbet, t ex. Är noga med att se saker positivt. Och för mig är det viktigt att ha ordning och reda här hemma, så jag finner ro efter en intensiv dag på jobbet. Tankar otroligt mycket energi hemma ;)
  Har verkligen kommit igång med min motion och märker att jag mår bättre, orkar mer. Det där med kost, när det kommer till dieter, är knappast min grej, jag vill kunna få äta det jag vill. Håller ner på mängden istället. Så ja, jag är nöjd med balansen ;)
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 2. oj, det lät lite farligt med ett annalkande vulkanutbrott... hoppas du kan stävja det, eller så behöver det kanske ut, det där som pyser! Att ha balans hela tiden är nog svårt, det går nog lite upp och ner, men för mycket obalans är ju inte bra förstås. Tror jag har rätt så ok balans, försöker lyssna på kroppen, nu jobbar jag ju inte heltid, då skulle jag nog svara nåt helt annat tror jag, jag behöver tid att bara vara, förutom jobb, hem och familj,

  Kram på dig!
  Gunilla

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!