måndag 25 augusti 2014

Afternoontea på lite speciellt sätt.

 
Måndagen började bra tycker jag, en hyfsad dag på jobbet, ja precis så som måndagar kan vara, ni vet lite trögstartad men hyfsad som sagt. Sedan Afternoontea hos fina Therese. Vad sägs om te på hibiskusblomma? Brieost med fikonmarmelad och små äppel&kanel muffins. Grillad kyckling, paprika och valnötter. Mums!
 
Hibiskuste från Egypten i sötaste rosenmuggen.
 
Åhh så roligt och gott! Tänk vad vi fnissade och gapskrattade om vartannat. Jag blir så himla harmonisk av att skratta så där hjärtligt tillsammans med trevliga människor. Sedan blev det sminkparty minsann. Bara det är ju lyxigt, att sitta där och få testa produkter, smeta in sig med diverse krämer och då pratar jag lyxkrämer.(i alla fall i min värld)
 
Ena sidan en sort och andra sidan en annan...
 
 Läppglans och speglar, produkter överallt... Suck! Ska det kunna bli skillnad?
 
Ni vet rengöring, serum, fukt Foundation, conciler och Herre gud jag har redan glömt hälften av vad allt heter. Men gott luktar jag och ser strålande ut i skenet av stearinljusen. Fniss!
 
 Nejdå, jag ser verkligen skillnad men batteriet tog slut så den bilden av mig som nysminkad får ni tänka er. Skimrande ögonskuggor och highligter på kindbenen. Läppglans och så doften av simple cotton.. Åh jag föll som en fura för den doften.
 
Jag vann också, en stor förpackning Ansiktsmask så då kan jag ju faktiskt göra lite reklam här på bloggen i kväll. Tack Therese, Ia, Mia och Anki, ni gjorde att dagen slutade riktigt hyfsat också. 
 

4 kommentarer:

  1. En sån trevlig kväll du fick vara med om! Att pyssla om sig lite är inte fel och med goda skatt så kan bara resten av veckan bli fin:)

    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  2. Åhh så härligt, både afternoon tea och lyxförpackning i ett. Kanon!
    Kul att vinna lite dessutom :-)
    Ha de gott. Kram, Catarina

    SvaraRadera
  3. Hibiskuste är såååååååå gott! Vi köpte med oss en stor påse när vi var i Egypten i januari.
    Krämer krämer krämer, men visst gör de skillnad!
    Kram Helén

    SvaraRadera
  4. Säker på att du ser STRÅLANDE ut vännen! Grattis till vinst!!!!
    Jag är usel på vad var och an av tuberna heter och vad man har dem till! Remover till sminket känner jag till, och så använder jag ögon- dag- och nattcreme. Men sen sträcker min kunskap inte sig längre. Men make-up läggs så gott som varje dag ;)
    Den där afternoon-tea blev jag lätt avis på!
    Tack för peppande ord om min dalahästmålning ;) :)
    Kram/Maria

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!