onsdag 9 juli 2014

Håll i gång i sommar...

 

 

 
Sommar-motionen består av PW blandat med cykelturer. Gillar att susa fram i sommaren och känna dofter samtidigt som man kan njuta av allt det vackra. Fält med blåklint i, eller alla vilda blommorna i diket. Har äntligen skaffat mig en hjälm. Konstigt att det skulle dröja så länge. Värmen har sett till att det är varmt i vattnet också så att man kan köra lite vattengympa. I dag slutade jag ganska så tidigt, ställde  äggklockan på 30 min och simmade mot strålen samt vattengympade och sedan gick jag upp och hämtade min Pilatesboll för ytterligare lite övningar.
 
 Några situps och ryggövningar. Nöjd med mig själv faktiskt, så ett iskallt glas rosé blev det lite senare med maken. Men wooow vad det är skönt nu. Som man längtat efter detta, värme, sol sommar och allt det som liksom bara blir då. Nu njuter vi till tusen eller hur?
 
 
 Pssst! I morgon ställer jag klockan på 06.00 för en snabb cykeltur innan jobbet ... Kom igen nu.. Håll i gång i sommar! Det mår man bara bra av.
 


7 kommentarer:

 1. Vad duktig du är, blir superimpad av dig. Skulle behöva lite jäklaranamma så jag kom igång igen.
  Kram Helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helena du kommer i gång igen. Klart du gör <3

   Radera
 2. Du verkar verkligen få energi av solen och värmen! Här är det precis tvärtom, jag blir helt dränerad och far mest illa.
  Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Så skönt att kombinera träning med livets goda(rosé mm) Kram Stina

  SvaraRadera
 4. Vilka trevliga bloggar Du har! Den där friskvårdsbloggen borde man besöka lite då och då. Motionsinspiration kan man aldrig få för mycket av./Lilla gummann

  SvaraRadera
 5. Så är det ju, energi föder energi! Jag ska använda min semester till att komma till bättre vanor, det är ju så mycket enklare när man är ledig och det är varmt (typ ingen värk, nästan i alla fall). För min del blir det nog golf, cykel och lite stavgång.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 6. oj, så sportig du är! Skönt med pool som svalkar efter motion! Önskar vi hade en stationär pool...
  Jag går promenad med hunden varje dag, i rask takt, är det PW då månne... Och så har jag sprungit tre gånger,,, men sen blev jag sjuk och sen kom värmen så jag kom visst av mig...
  men häromdan cyklade jag till stranden, 2 mil, det var jätteskönt!

  Kram Gunilla

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!