onsdag 21 maj 2014

Om att se det lilla...


På gräsmattan blommar tusenskönor för fullt. Små violer också, men dom är som synes små. Jag tittar lite extra på dom idag, plockar en liten bukett. Ser skönheten i det lilla. Sedan far jag på kalas och får hålla i en liten bebis.. en liten en men vilket underverk och tänk att se den lilla där i min famn. Stor lycka och värme även om den inte alls hör till mig.
 
 Asså vad fort tiden går, man hinner inte med. Vart tog vitsipporna vägen ? Vardagen rullar på och jag som lovat mig själv att njuta lite av våren, att ta vara på tiden. Jag är en svikare känns det som, en som struntar i löften. Nämen jag ska, jag lovar.. Igen!
 

Men hörni, tack för tips och goda råd om markiser. Jag kommer troligen att ta den ljust randiga grå. Enfärgat är inte min smak alls, även om det ligger i tiden. I kväll är jag riktigt slut, inspektion på jobbet, kameran har strulat, värmen som jag älskar blev väldigt intensiv, så det blir en tidig kväll. Jag får titta in hos er alla i morgon. Nu ska jag kasta mig i poolen för att svalka av mig och sedan bums i säng.


1 kommentar:

  1. Vill bara önska dig en riktigt härlig dag och må så gott!
    Kram

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!