måndag 7 april 2014

Onödigt!

Då ligger man här igen, nersjunken bland kuddar och fleecefiltar i soffan. Åh så onödigt med en dunderförkylning och feber när man just kommit upp på benen. Humöret sviktar kan jag lova och vädret är onödigt hemskt det också.
Varma drycker, Alvedon, doftljus och tv gör det lite enklare att stå ut. Fast bara lite. Kom på att jag skulle behöva en pyjamas som man kan ha vid sådana här tillfällen.  När man hasar sig från säng till soffa ni vet.
Hittade den här. Den känns rosa fast den är brun. Gullig och ett rysligt bra pris. 149:- på Bon Prix fast,  kanske det är onödigt det med. Nej fy, nu får det vara slut gnällt. Jag ska sova ett tag så kanske det känns lite bättre sen.
 
 
 
 
 
  
 
 
 
8 kommentarer:

 1. Nä fy vad trist! Jag har gått med en förkylning hur länge som helst men jag tror nog att den börjar släppa taget. Så jag förstår ditt "gnäll". Men blir ju tokig och så uttråkad! Jättefin pyjamas!

  Håller alla tummar jag kan för att du snart blir frisk!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Usch så tråkigt, hoppas du snabbt kryar på dig.

  SvaraRadera
 3. Krya på dig.
  Kram, Catarina

  SvaraRadera
 4. Men, attans också! Förkylning är inte kul och vill det sig illa så har du fått den där som sitter i 6 veckor - nej, förlåt jag skojar bara. Nu ska jag vara snäll!
  Jag har haft tur i vinter och inte haft en enda förkylning - inte ens blivit smittad av småsnoriga barnbarn. Lite konstigt faktiskt för barnbarnbaciller brukar vara elaka.
  Jag hoppas att du tillfrisknar snart, men då får du inte fuska
  med att sköta om dig.
  Varm kram!

  SvaraRadera
 5. Haha...nää förlåt...men du skriver så roligt så jag kan inte låta bli..;)
  Fast det kanske var lite "onödigt" av mig att skratta..fniss...
  Stackars dig... inte alls kul o vara sjuk..men mysigt har du i alla fall där bland kuddar o ljus o te o tv..;)
  Krya på dig!
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 6. Ja, onödigt att bli sjuk, helt klart! Krya på dig! Men vädret... det är inte onödigt med regnet, Pia, för växtligheten behöver det! ;) :)
  Kram på dig!
  /Maria

  SvaraRadera
 7. Krya på dig! Inget kul att vara sjuk! Kram Stina

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!