fredag 7 februari 2014

Surprise!


Det här med glädje alltså, det är ju bara sååå underbart. Fredag idag, vilket ju alltid är glädjande på sitt sätt. Jag jobbar sen fredag, fast det tycker jag inte är så farligt ändå. Rätt som det var så ringde min mobil. Blomsterbud på väg till mig. Från vem????
Oj!!! jag fick fjärilar i magen. Maken? Nopp,  no way, inte hans stil alls. Kanske en hemlig beundrare...(Gud vad jobbigt, hur förklarar man det) Jag kom hem till en underbar bukett tulpaner.  Varför denna bukett då? Jo, jag gillar nämligen en blogg, tokgillar stilen och hemmet, gillar deras återbruk och familjeresonemang. Så jag frågade om det var OK att tipsa en tidning till "hemma hos reportage". Ja visst! fick jag till svar, det är en önskedröm.  Som ni kanske redan räknat ut så blev det napp. Dom blev tydligen så glada och skickade dessa fina blommor till mig som tack.
 
Jag blev också så glad. Glädje smittar av sig eller hur? Tack Fina Sandra. Ni som läser Hem& Antikt kommer att bli varse så småningom.

4 kommentarer:

 1. Det är du som ska ha tack, min allra mest trogna läsare! Roligt att det landade som jag hoppades :)

  Trevlig helg

  (lättare att förklara en tacksam bloggare än en hemlig beundrare)

  SvaraRadera
 2. Vilket fint initiativ av dig! Så snällt av henne också. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Men vad roligt! För er båda....

  Ha en skön helg
  //bara anna

  SvaraRadera
 4. Var ju tvungen att kika in på bloggen i fråga och gud så mysigt de har det. Glöm ej nämna när reportaget publiceras, det vill jag inte missa.

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!