måndag 3 februari 2014

Magnetiskt!

Egentligen så är kylskåpsmagneter väldigt bra.  Men om sanningen ska fram så är jag lite allergisk mot lappar på kylen, nej inte lite allergisk utan mycket allergisk mot lappar.
Varför? Jo för man ser till slut inte vad det står, man struntar i att läsa alla dessa små meddelanden och lappar. Men tanken är god.
 Jag har några som sitter på gaveln av kylen. Några "bra-att-ha" magneter som även är presenter från nära och kära. Visst ibland så sätter jag upp en lapp eller en kallelse till läkare eller tandläkare för att den det gäller ska se, men för det mesta är kylskåpsdörren tom och ren från kom ihåg lappar.
 
 Tror ändå att dom sitter där som en liten utställning, en magnetisk konstutställning i köksmiljö.

3 kommentarer:

 1. Vilket bra uttryck för alla lappar på kylskåpet. Vi har de viktigaste lapparna där, men det får inte bli för mycket lappar. Ha en bra vecka. Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Håller med, jag gillar inte heller lappar på kylen och försöker att undvika dem så långt det går. Men ett par magneter finns här hos mig på min kyl, det är ju som sagt praktiskt :)

  Önskar dig en fin vecka!

  Många kramar aka

  SvaraRadera
 3. Vi har FULLT med teckningar på vårt kylskåp. Snyggt är det inte men vad sjutton, barnen är bara små en kort tid och då får de hänga där och lysa upp tillvaron.

  Ja, testa dina andetag, det är inressant...

  Kram
  //bara anna

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!