onsdag 26 februari 2014

In Love!


Jo, det är sant, jag har bekantat mig med Clas Ohlson och föll som en fura. Inte i personen (om det nu finns en) utan i butiken. Jag var där för första gången i går. Jag slank in där eftersom jag var tvungen att snabbt fixa provisoriska glasögon. 
 
Det fanns ju så mycket roligt där, allt man kan önska sig liksom. (nästan) Jag kommer absolut att återvända. Oj tänker ni kanske nu, har hon aldrig varit där innan? Nej tänk att jag inte har det. Hade väl förutfattade meningar om att det var en typisk mansbutik. Hoppsan vad fel jag hade.
 
 Mysiga doftljus i härliga burkar. Servetter och grytlappar från annat håll.
Onsdag igen och födelsedag här hemma.
17- åringen ska firas med Tacos och prinsesstårta special. Kommer att visa er den sedan. Todelooo! Förkylningen har dragit bort, tack och lov. Nu kör jag järnet igen...

4 kommentarer:

 1. Hihi tänkte samma sak för någon vecka sen! Jag har varit där flera gånger, men inte tänkt på hur mycket inredningsprylar som finns där - eller så har det helt enkelt ändrats lite.

  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Men Pia, hade du ALDRIG varit på Clas Ohlsson tidigare???
  Det finns ju massa fint, bra och prisvärt där!
  Fast jag är ju dalkulla, så jag hade ju liksom vetskap om Clas Ohlsson redan på den tiden då det enbart fanns i Insjön ;)
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 3. Jodå, jag har gjort ett och annat besök på Clas Ohlsson och även jag har lyckats med bedriften att få med mig lite grejer hem.
  Må så gott och kram!

  SvaraRadera
 4. Jo ett och annat kan man faktiskt finna där, men har precis som du trott att det mest varit för män.

  En dag att fira, kul!

  Kram N

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!