tisdag 14 januari 2014

Sortera och rensa.

 Tänk så befriande det är när man kastat bort gammalt och trasigt, rensat och sorterat.

Jag brukar få mina ryck så här i början av året. Går från rum till rum, sakta men metodiskt och skapar ordning bland saker och ting i lådor och i skåp. Det gör mig lugn och harmonisk.

 Jag börjar oftast i köket. Ibland kollar jag in fastigeter som är till salu, för att få lite inspiration. Det brukar vara så fint och inbjudande på bilderna. 
 
Oooops!Inte mitt kök utan Bilden är från hemnet.
 Men jag undrar lite varför man lägger ut en sådan här bild. Wooow vad köpsugen/inspirerad jag blir!(Nopp) Förlåt till dom som bor där, men hur tänkte ni nu? Visst skulle detta kök se betydligt trevligare ut om man rensade upp i röran och sedan piffade lite med några få ting. Jag blir alldeles yr i huvet och skulle aldrig kunna laga mat eller ens fika i detta kök. Bilden nedan är inte samma kök men visst ser det mycket mer inbjudande ut, klart mer attraktivt.
 
Nu känner jag mig ännu mer laddad att gå vidare i mitt "röj i röran projekt". Har läst att det är många som rensar upp nu.
Kram på er!
 


3 kommentarer:

 1. Blir sugen jag också att rensa! Ja, vad ska man säga om hemnetbilden? Hoppas verkligen de rensade till visningen... om det nu kom några spekulanter alls?

  Ha en fortsatt fin vintervecka!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Jag är likadan! Vill rensa typ överallt! ;)
  Håller helt med om bilderna!
  Kram /maria

  SvaraRadera
 3. Jag måste verkligen rensa ut lite jag med, framför allt i skafferiet! Håller med om känslan, såååå skönt att få lite ordning och reda. Och vilken skillnad på bilderna du visar! Håller med Eva-Mari ovan, undrar om några spekulanter kom till huset med det stökiga köket?

  Kraaaaaam aka

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!