onsdag 1 januari 2014

Nytt år nya planer.


Rolig skylt från Thuns!

Gammalt, slitet och fruktansvärt svårstädat. Så beskriver jag vår tvättstuga/ badrum. Jag gjorde en riktig röjning där förra året.(vad roligt att skriva så) Då svor jag en hel del kan jag lova, när jag låg där på knä och skurade flagnande kopparrör i hörn.(Grrrrr!) Funkar? JA, men lite nytt skulle inte skada alls.
 
 Jag ska byta ut vattenrören mot rostfria och ha dom högt upp. Så medans jag sparar till det och funderar vidare, så fick det bli ett nytt duschdraperi. (REA på RUSTA 49:- för alla duschdraperier)

Lite rotting och ljus hade jag hemma. Nytt liv på ny plats. En liten rund matta hittade jag också på Rusta.

 Jag får nöja mig med det så länge. Inspiration letar jag hos er och på nätet så klart. Det lutar åt en bänk med inbyggd ho.
 
 

 
3 kommentarer:

 1. Men vad snyggt det blev, fräscht draperi! Ibland behövs inte så mycket för att göra det lite finare :) Men jag håller med, det är inte alltid så lättstädat. Vi håller ju också på med tvättstugan just nu och har faktiskt ett infällt tvättställ, praktiskt, så det får vara kvar. Golvet skulle jag dock gärna byta ut till klinkers men det får vänta till en annan gång.

  Och wow Pia, vilket kul inlägg nedan, du och mannen har verkligen hunnit med en hel del förra året! Och så duktig du är som tagit hand om dig själv! Jag måste verkligen ta tag i min träning och kost på allvar detta år...

  Tack snälla också för din fina kommentar hos mig :)

  Många kramar på det nya året!

  Kraaaaam aka

  SvaraRadera
 2. Vilken rolig skylt! Lycka till med renoveringen när det är dags.
  Tack för att du tittade in på min nya sida! Strulet med kommentarerna är fixat nu. Det fungerar lite annorlunda än blogger och man måste klicka på inläggets rubrik för att kommentera.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Nytt år, nya planer, så är det bara!
  Kram och god fortsättning!

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!