tisdag 26 november 2013

Snöflingor och stjärnor.

 
Kylan är här, november är snart slut och det händer märkliga saker i mitt liv. I dag ska jag få ett viktigt besked, ett spännande eftermiddagsmöte där min närmaste framtid ska avgöras. Pirrigt och lite nervöst. Det gäller att ha is i magen. På tal om is så längtar jag väldigt mycket efter snö nu. Vill att det ska bli lite ljusare och krispigare där ute.
 
 
Längtar efter att krypa ner i soffan under julledigheten och klä mig i vintriga tröjor. Jag ska piffa min soffa innan jag drar söderut, sen så kommer jag att komma hem lagom till andra advent och Lucia. Då ska jag ta på min fina tröja dricka lite glögg och linda in mig i min nya stjärnspäckade pläd och njuta av vintern bland kuddar, snöflingor och stjärnor.
 
4 kommentarer:

 1. Det låter helt underbart, Pia!!!! Vilken finfin kudde med texten på! Var kommer den ifrån? Vill ha! =) Snöflingetröjan såg jag i reklamen idag. Vill ha! =) Snö…Vill INTE ha ;)
  Men du… vad var du på i eftermiddags, då???? Nyfiken är ju bara förnamnet… ;)
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 2. Det låter helt underbart, Pia!!!! Vilken finfin kudde med texten på! Var kommer den ifrån? Vill ha! =) Snöflingetröjan såg jag i reklamen idag. Vill ha! =) Snö…Vill INTE ha ;)
  Men du… vad var du på i eftermiddags, då???? Nyfiken är ju bara förnamnet… ;)
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 3. Spännande, blir ju också nyfiken!!
  Tröjan såg jag idag, den var jättefin. Snö vill jag också ha, det blir så mycket ljusare då.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Vilken superfin tröja!! Jag gillar när tröjor har härliga motiv :) Och väldigt vackert foto på snökristallerna. Det låter som ett spännande möte! Hoppas att det går så som du önskar. Så härligt att få lite värme och komma hem lagom till andra advent. Jag hade velat resa iväg jag med, och komma hem och få lilla bebis, hihi :)

  Tack snälla! Det är väldigt skönt att tiden går fort, längtar tills jag får fullt upp med bebisen :)

  Ha det gott <3 Jennie

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!