söndag 20 oktober 2013

Hoppsan!


Jag måste fått fnatt igår. En hel dag med flyttstäd hos sonen och sen väntade 50-års firande hos svägerskan. Det blev lite mycket kanske. Jag började med att lägga ut lite bilder som jag sedan skulle skriva om men råkade tydligen publicera i stället för spara. Det lilla blåvita huset köpte min pappa för 7 år sedan på min inrådan och övertalning. Vi har rustat och fixat i ordning det tillsammans. Ganska så mycket jag och maken faktiskt. Rättare sagt så ända in i norden mycket jag och maken. 

Vår äldsta son har bott där men nu drar han vidare i livet. Huset är sålt och jag hoppas att dom som ska bo där kommer att trivas.  Badrummet med det lilla fina fönstret har jag och maken kaklat och tycker att det blev jättebra. Köket som såg ut som ett bombnedslag på bilden ( det gör det när man flyttar) det har jag ritat och delvis byggt.  Hela huset var i bedrövligt skick när det kom i våra händer. Från ett ruckel till en fin liten villa. Det finns fortfarande massor att pyssla med i det huset men det får dom nya ägarna göra så klart.
Bilden lånad här.
Det blev en vinstgivande försäljning så,  en semester resa till Madeira  blev vi bjudna på som tack för allt jobb och slit vi lagt ner där. Det var det jag skulle ha skrivit om igår tillsammans med bilderna. Så kan det gå när inte haspen är på...... I december så åker vi, mina föräldrar, syrran med sambo och svägerskan + ett annat par tillsammans till värmen och det ska bli såååå kul. 

5 kommentarer:

 1. Vilket fint hus och kakelugn! Grattis till vinsten och så roligt med semester! Kram Nilla

  SvaraRadera
 2. Men vilket underbart hus.. De nya kommer säkerligen trivas där. Vad härligt att få åka bort på semester.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Ni gjorde ett kanonjobb med det huset! Önskar att jag kunde förvara det i förrådet och sen smälla upp det på lämpligt ställe när jag har rotat mig igen. Bra att ni gör något roligt av "vinsten", det är ni värda!

  SvaraRadera
 4. Så fint, tror säkert de nya ägarna kommer trivas! De kommer säkert känna att ni lagt ner er själ i renoveringen. Det kommer liksom finnas kvar i väggarna ;)
  Jag unnar dig verkligen din semester! =)
  Kram, kram!
  /Maria

  SvaraRadera
 5. Härligt att få en resa till Madeira för allt slit! Jag har bara varit där en gång, men flaskan Madeira som jag köpte med mig hem ligger kvar på lagring. Den är från mitt födelseår, så när öppnar man den?
  kram M.E

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!