söndag 15 september 2013

SÖNDAGSBILD

Min söndagsbild blir denna med daggdroppar på utebordet och en liten petunia. Sista dagarna med sommar sägs det, men vilken härlig sommar vi haft här. Nattens dagg lägger sig som ett fint regn allt är blött och fuktigt.  Sedan fram på dagen så tittar solen fram och man njuter av värmen.
 
Jag skrotar runt lite och njuter av dom fina blommorna och ser till att dom får sitt. Snart kommer frosten och tar dom. Kanske det är tid att ställa undan utemöblerna fast jag inte vill. Men om sanningen ska fram så sitter vi inte längre på uteplatserna runt huset. Vi slår oss gärna ner på soldäck framför poolen i stället. I går var det 23 grader i skuggan (vad man nu ska där och göra) och 20 grader i poolen...Om jag badade? Jajamensan.... Ha en skön söndag, jag ska ta en promenad, måla klart och stryka tvätt. Vad ska ni hitta på? Fler söndagsbilder på fabriken.2 kommentarer:

 1. Här blir det en tur till IKEA, först. Sen vet jag inte...
  Ja visst har det varit rent fantastiska dagar!!!!
  Kram /Maria

  P.s undrar vad som hänt i fabriken? Inget tema i torsdags, och heller ingen förklaring... förra veckan ändrades ju i alla fall till fredag... ???? Och ingen söndagsbild idag...

  SvaraRadera
 2. Ja visst har vi haft en underbar sommar. Tror ingen kan klaga på vädret iallafall.
  Vad härligt att bada i poolen i mitten på september.

  Kram Therese

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!