måndag 24 juni 2013

Nostalgisk!

Kolla in ... En massa Tupperware prylar.  Jo,  jag var faktiskt en  duktig återförsäljare och lyckades samla på mig en hel massa prylar i plast på 80-talet. Jag var faktiskt en stjärnsäljare som fick åka på kryssning.. Oslo -Köpenhamn minsann. Fint som bara den..
 
Alla dessa prylar har varit fantastiskt bra i husvagnen, den som vi nu blev tvungna att avveckla, skrota och lämna åt handlingarna. Snyft!  Vi har haft så otroligt roligt i vår gamla vagn genom åren. Att campa med ungarna var verkligen häftigt och dom njöt av närheten i den gamla simpla Solifern. Vi har kuskat runt i vårt avlånga land, från Kiruna i norr till Falsterbo i söder. Nu har vi tömt den, diskat upp allt och avvecklat husvagnen. Tömt den på pryttlar och njutbara semesterminnen. Har ni haft någon husvagnssemester? Visst är det väl mysigt?

6 kommentarer:

 1. Jag är verkligen ingen husvagnsmänniska, men jag har provat i olika omgångar (läs åldrar).
  Först i tonåren, medtvingad - ingen hit. Det slutade med strösocker och filmjölk i hela heltäckningsmattan. Min far hade inte kommit på att dörrarna skulle spärras, innan man drog iväg åbäket.
  För tio år sedan testade vi våra vänners vagn, tur att de var med :o
  Ändå vågade vi testa igen för två år sedan, men vi låg en natt i nedförsbacke och ösregn (läs riktigt skitväder).
  Så numera bor både vi och barnen på hotell eller hyr stuga när vi åker på semester.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. Jo, minsann! Visst har vi husvagns-semestrat! Svärföräldrarnas husvagn lånade vi mycket, när barnen var små! Göteborg, var iofs enda destinationen, men flera år blev det!Så mysigt att sitta i förtältet, gå runt lite på kvällarna på campingen... saknar det! Men svärfar pratar om att köpa husvagn igen, så vi får väl se! Hela familjen blir det ju inte nu, förstås ;)
  Härligt inlägg Pia!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 3. Aldrig semestrat i husvagn, bara tält. Inte riktigt min grej längre men jag älskade det som barn! Plast är praktiskt när man campar, tänk att du varit en så´n stjärnsäljare!
  kram

  SvaraRadera
 4. Vad bra med all förvaring du har - bra kvalitet :) Och nog har jag liksom du gillat husvagnssemestrar - är uppvuxen med det :) Jag och familjen åkte flera gånger till Pite havsbad :) Men det har inte blivit så mycket av det i vuxen ålder, har en make som inte riiiiktigt är lika sugen på det :)))

  Kraaaaaam aka

  SvaraRadera
 5. Tupperwaregrejer önskar jag att jag hade mer av. Mycket bra saker. Ingen husvagn men villavagn är vi vana att bo i , ett slags campingliv utan att man reser runt då:) kram Nilla

  SvaraRadera
 6. Tänk. Jag har aldrig varit på en husvagnssemester. Jo jag har sovit några nätter i en men aldrig varit på semester. Det är nog inte min grej.

  Annica

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!