söndag 30 juni 2013

Metall på ön.

Den romantiska korsstygnsduken åkte på tvätt så lite annat fick det bli nu istället. Jag vill gärna ha en duk där på ön. Vissa tycker att dukar är överflödiga men jag gillar som sagt lite tyg på bordet. Två nya ljuslyktor har flyttat in, ja man har ju så få redan. Fniss! Nåja dom tar inte så stor plats och ljuslyktor kan man väl aldrig ha för många av, eller hur?
 
Fruktkorg i metall och kryddstället lika så. Lite grönt för att mjuka upp det hela. Nu måste jag ju ha lite ljuv romantik också i form av vilda blommor i en udda vas.. Ja även om den inte är av det vackraste slaget så gillar jag min Marimekko vas.
 
Lite metall där också i vardagsrummet vid öppna spisen. Vardagsrummet som borde vara påbörjat nu, med målning av tak.  Färgen är köpt, tapeterna i stort sett valda så vad väntar jag på?
 
Jag vet faktiskt inte,  jag är nog bara sommarlat helt enkelt.

3 kommentarer:

 1. Nej man kan absolut inte få för många ljuslyktor ;) Det är jag helt säker på.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Nej, för många ljuslyktor, har jag aldrig hört att man kan ha ;)
  Så mysigt du har det!
  Kraaaam!

  SvaraRadera
 3. Vilka fina bilder från ditt hem Pia! Vackert med duken och så jättefin vas - love It!!! Ljuslyktor kan man som sagt iiinte få för många av :)

  Ang. din fråga om torkställningen, jag har sett liknande på olika bloggar och i inredningstidningar och utifrån det gjorde vi en egen variant, supercharmig tycker jag :)

  Stööörsta kramen aka

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!